Sök restauranger
Hem / Göteborg / Göteborg Centrum / Avenyn / Wärdshuset Tullen

Wärdshuset Tullen

Pub

Wärdshuset Tullen ligger mitt på Avenyn. Här hittar du husmanskost och mängder av olika ölsorter. Bra stämning och humana priser! Sommartid är uteserveringen perfekt att sitta på.

Wärdshuset Tullen

Kungsportsavenyen 32, Göteborg

Dagens lunch
0.0/5

Recensioner är tillfälligt avstängt.

Wärdshuset Tullen

Wärdshuset Tullen på Avenyn i Göteborg är en pub och restaurang som lockar med en smakrik och prisvärd meny inspirerad av svensk husmanskost. Här finns något för alla smaker, oavsett om du föredrar kött, fisk, vegetariskt eller veganskt. Restaurangen strävar efter att erbjuda en kulinarisk resa genom svenska smaker och traditioner.

En av höjdpunkterna på Wärdshuset Tullen är deras imponerande utbud av svensk öl från olika mikrobryggerier. Här kan du utforska en variation av ölsorter, inklusive mörka och ljusa alternativ samt öl med olika styrka. Oavsett om du är en ölentusiast som föredrar något robust och smakrikt eller om du föredrar något lättare och mer försynt, finns det ett öl som passar din smak här.

Det som gör Ölstugan Tullen Avenyn unikt är den autentiska och avslappnade atmosfären. Det är en plats där du kan samlas med vänner och familj för att njuta av en god måltid och god dryck i en trivsam miljö. Personalen är kunnig och vänlig, vilket bidrar till den välkomnande atmosfären.

Så om du är ute efter en smakrik och prisvärd måltid som hyllar svensk husmanskost och vill utforska spännande svenska ölsorter, är Wärdshuset Tullen på Avenyn i Göteborg en destination att beakta. Det är en plats där du kan ta del av traditionell svensk matkultur samtidigt som du njuter av en modern twist på smaker och drycker.

Dagens lunch Wärdshuset Tullen
Wärdshuset Tullen serverar dagens lunch – välj bland många goda lunchrätter.
Hemleverans från Wärdshuset Tullen
På Wärdshuset Tullen finns det möjlighet att få hemleverans av maten – smidigt och bekvämt.

Annons ▼

© 2012-2024 MARTIN IVARSON

Detta är en oberoende sajt.
Alla varumärken tillhör respektive ägare