Sök restauranger
Search
Close this search box.
Hem / Göteborg / Göteborg Centrum / Golden Days

Golden Days

Pub

Golden Days är en välkänd engelsk pub och restaurang i centrala Göteborg, som lockar besökare från när och fjärran. Med sitt stora utbud av ölsorter och imponerande samling av whiskysorter har Golden Days blivit populärt ställe för både öl- och whiskyentusiaster.

Golden Days

Södra Hamngatan 31, 411 14 Göteborg

Tel: 031-13 20 22

Pub

After WorkSpelautomaterUteservering
Dagens lunch
Meny Golden Days
Ingen meny inlagd
Dagens lunch
Serveras måndag till fredag kl. 11:00 – 15:00
Lunchmeny >
After work
Fredagar kl. 16:00 – 19:00

Recensioner är tillfälligt avstängt.

Öppetider har ej lagts in. Besök restaurangens hemsida för mer info!

Annons ▼

Golden Days

50 sorters öl och 390 whiskyflaskor.

The Golden Days är  en engelskinspirerad pub och restaurang med ett närmast oslagbart sortiment av öl, whisky och andra drycker som ligger mitt i centrala Göteborg vid Brunnsparken.

Den genuina engelska pub-atmosfären med typisk brittisk inredning sitter i väggarna sedan stället öppnade 1974. Förutom att njuta av spännande drycker kan du dessutom kan du äta gott – välj mellan pubmenyn eller något gott från a la carte-menyn.

På Golden Days kan man uppleva en genuin pubmiljö med en mysig atmosfär. Puben är känd för sitt breda urval av öl, som sträcker sig från lokala svenska ölsorter till internationella favoriter. Oavsett om man föredrar ljusa lager, humliga IPA:er eller fylliga stouts, finns det något för alla smaker.

För de som älskar whisky är Golden Days ett sant paradis. Deras imponerande samling av whiskysorter inkluderar både välkända märken och unika flaskor från olika delar av världen. Oavsett om man föredrar rökig Islay-whisky, len bourbon eller elegant single malt, kommer du att hitta en whisky som tillfredsställer dina smaklökar.

När det gäller maten erbjuder Golden Days både internationella rätter och svensk husmanskost. Besökare kan njuta av klassiska rätter som fish and chips, hamburgare eller pubfavoriter som Pytt i panna eller bakad potatis. För den som vill ha något lättare finns sallader och snacks av olika slag.

Quiz på torsdagar
Varje torsdag med start kl 19.00 arrangeras ett quiz med kluriga frågor där fina priser står på spel.

Andra har sökt efter:

Dagens lunch Golden Days
Golden Days serverar dagens lunch – välj bland många goda lunchrätter.
Uteservering
Sköna och varma sommardagar kan du njuta av mat och dryck på uteserveringen.
Spelautomater Golden Days
Varför inte pröva lyckan? På Golden Days kan du spela en stund på någon av spelmaskinerna.

Annons ▼