Sök restauranger
Hem / Göteborg / Göteborg Centrum / Kungsbaren

Kungsbaren

Pub

Kungsbaren är en oas mitt i hjärtat av Göteborg. Den mysiga restaurangen, belägen på Kungsgatan 8, bjuder på en välkomnande atmosfär och en meny som är lika läcker som prisvärd.

Kungsbaren

Kungsgatan 8, 411 19 Göteborg

Tel: 031-711 88 49

After WorkUteservering
0.0/5
After Work
Stor buffé med massor av gott!
Varje fredag mellan 16:00 – 20:00

Recensioner är tillfälligt avstängt.

Kungsbaren

För dem som vill ha billig mat och dryck som en bra start på kvällen är Kungsbaren ett givet val. Bara ett stenkast från Domkyrkan erbjuder den klassiska baren stans kanske mest prisvärda öl- och ciderpriser. Det är inte så konstigt att det är mycket populärt att gå hit.

På Kungsbaren kan du njuta av god dryck samtidigt som du får uppleva en riktig pubmiljö. På menyn finns hamburgare, pizza och andra pubklassiker som passar utmärkt att avnjutas tillsammans med det prisvärda sortimentet av drycker. Varje fredag arrangeras en populär after work-buffé med många olika rätter till mycket förmånligt pris. Detta tilltalar många gäster, såväl nya som gamla, som vill slappna av med en god drink och njuta av en trevlig after-work. Oavsett om du är ute efter ett ställe att se en match med vännerna, eller helt enkelt bara vill ta det lugnt och njuta av lite dryck har Kungsbaren det du söker.

 

Uteservering
Sköna och varma sommardagar kan du njuta av mat och dryck på uteserveringen.

Annons ▼

© 2012-2024 MARTIN IVARSON

Detta är en oberoende sajt.
Alla varumärken tillhör respektive ägare