Sök restauranger

Restauranger Avenyn

Här hittar du information om restauranger i Avenyn som till exempel meny, öppettider och vad andra besökare tycker om restaurangen.
Oavsett om du är sugen på hamburgare, pizza, kinamat eller något annat kommer du att hitta en bra restaurang i Avenyn att äta på restauranger.info.

Hitta restaurang Avenyn

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

Dagens lunch

-

Bästa restauranger Avenyn

Avenyn i Göteborg är den mest kända och populära gatan i staden, och det finns många bra alternativ för den som vill äta gott och roa sig på kvällen. Här hittar du mängder av restauranger, barer och nattklubbar för alla smaker och budgetar.

En av de mest populära restaurangerna på Avenyn är Pinchos, som erbjuder tapas och smårätter från hela världen. Deras koncept går ut på att du själv väljer vad du vill äta från deras stora utbud av rätter, och betalar sedan efter antalet ”pinchos” du har ätit. Pinchos är en liten tallrik med en rätt på, som man oftast delar med sina vänner.

En annan uppskattad restaurang på Avenyn är The Bishops Arms, som är en pub i brittisk stil med fokus på bra öl och pubmat. Här hittar du allt från fish and chips till pulled pork och burgers, samt ett stort utbud av olika ölsorter att välja mellan.

Annons ▼

© 2017-2024 Martin Ivarson
Detta är en oberoende sajt.
Alla varumärken tillhör respektive ägare