Sök restauranger

Göteborgs bästa pubar

Oavsett om du letar efter en mysig pubkväll tillsammans med familj och vänner eller vill ha lite liv på dansgolvet medan du tar dig an nya smaker från matmenyn; det finns gott om pubar i Göteborg som erbjuder allt detta.

Om du letar efter stans bästa pubar är du i rätt stad. Göteborg har en lång historia som en levande kulturmetropol och de många pubarna hjälper till att förstärka den här livliga stadskulturen. Vare sig du är ute efter en traditionell svensk pub, en trendig cocktailbar eller bara något att dricka med vänner, så finns det gott om utmärkta alternativ. Här är några av Göteborgs absolut bästa pubar.

 • John Scott´s Palace – För alla smaker
  Om du letar efter den ultimata pubupplevelsen, så är John Scott´s Palace det perfekta valet. Denna vackra bar erbjuder allt från utsökt mat och dryck till livemusik och nattklubb. John Scott´s Palace har också ett brett sortiment av cocktails och andra drinkar, samt ett stort urval av öl från deras eget bryggeri. Oavsett vad din smak är, så kommer du att hitta något som passar dig på John Scott´s Palace .
 • Golden Days – Traditionell brittisk atmosfär
  För den som letar efter en traditionell brittisk pubupplevelse, är Golden Days svaret! Denna populära pub erbjuder en autentisk pub-atmosfär tillsammans med god mat, dryck och underhållning i form av musikquiz och annat. Det breda sortimentet inkluderar allt från lokala ölsorter till internationella favoriter — allt serverat med vänlig service i en varm miljö.
 • Bishops Arms – Järntorget
  Det här är en av de mest populära pubarna i Göteborg och erbjuder ett brett urval av mat och dryck i en avkopplande och trevlig miljö. Puben har ett stort utbud av lokala och internationella öl, vin, specialdrinkar och whisky. Du kan även beställa goda rätter från deras meny som innehåller både traditionella rätter samt mer moderna alternativ.
 • Ostindiska Ölkompaniet – Redbergsplatsen
  På Ostindiska Ölkompaniet hittar du allt från lokala ölsorter till mer exklusiva sorter från hela världen. Passa på att pröva någon av gästölen från några av världens bästa bryggerier.
  Om du letar efter en trevlig plats att äta, dricka och ha kul på, så erbjuder Ostindiska Ölkompaniet allt detta.

Oavsett om du letar efter en mysig pubkväll tillsammans med familj och vänner eller vill ha lite liv på dansgolvet medan du tar dig an nya smaker från matmenyn; det finns gott om pubar i Göteborg som erbjuder allt detta! Sök upp din favoritpub idag för att äta gott, dricka bra drycker samt ha rolig underhållning hela kvällen!

ANNONS ▼

© 2012-2024 MARTIN IVARSON

Detta är en oberoende sajt.
Alla varumärken tillhör respektive ägare

Reservation för eventuella felskrivningar,
ändrade uppgifter och prisändringar.​