Sök restauranger
Hem / Göteborg / Linné / Bishops Arms Järntorget

The Bishops Arms

Pub

The Bishops Arms Järntorget erbjuder stadens bredaste sortiment av öl och Single Malt Whisky, här hittar du ca 200 flasköl och ett 30-tal olika fatöl som till största del representeras av svenska och utländska mikrobryggerier.

The Bishops Arms

Järntorget 6, 413 04 Göteborg

QuizUteservering
Ingen meny inlagd

Recensioner är tillfälligt avstängt.

Annons ▼

The Bishops Arms

The Bishops Arms Järntorget är inte bara en bar utan en destination i sig själv för de som uppskattar variation och kvalitet. Ölutbudet är en sann hyllning till mångfalden i ölkulturen och är särskilt imponerande tack vare det stora antalet flasköl. Här hittar du allt från traditionella ale och lager till mer nyskapande och experimentella brygder, vilket ger dig möjligheten att utforska nya smaker och upptäcka nya favoriter.

För whiskyentusiaster är The Bishops Arms Järntorget också ett paradis. Deras sortiment av Single Malt Whisky är noga utvalt för att erbjuda en smakresa genom olika regioner och smakprofiler. Oavsett om du är en nybörjare som vill upptäcka världen av whisky eller en erfaren kännare som söker något specifikt, kommer du att finna ett brett urval av de mest förföriska whiskysorterna här.

Den charmiga atmosfären på The Bishops Arms Järntorget gör det till en perfekt plats att umgås med vänner eller koppla av på egen hand. Personalen är kunnig och passionerad om sina drycker och hjälper gärna till med att rekommendera val baserat på din smakpreferens. Det är också en fantastisk plats att prova på spännande smakupplevelser och evenemang som ölprovningar och whiskyprovningar.

Uteservering
Sköna och varma sommardagar kan du njuta av mat och dryck på uteserveringen.

Annons ▼

[embed_custom_field ”namn”]

[embed_custom_field ”namn”] är en restaurang som har adress [embed_custom_field ”adress”]. Här hittar du information om [embed_custom_field ”namn”] som tex meny, öppettider och vad andra besökare tycker om restaurangen.

[ct_column_half]

[embed_custom_field ”namn”]
[embed_custom_field ”adress”]
[embed_custom_field ”telefon”]

[embed_custom_field ”web”]
[embed_custom_field ”facebooktext”]
[embed_custom_field Se recension på Reco

Öppettider
[embed_custom_field ”mandag”]
[embed_custom_field ”tisdag”]
[embed_custom_field ”onsdag”]
[embed_custom_field ”torsdag”]
[embed_custom_field ”fredag”]
[embed_custom_field ”lordag”]
[embed_custom_field ”sondag”]

[/ct_column_half][ct_column_half_last]

[/ct_column_half_last]