Sök restauranger
Hem / Göteborg / Linné / John Scott’s Linné

John Scott's Linné

Pub

John Scott’s Linnégatan en populär restaurang belägen på Linnégatan, där både du kan njuta av en varierad matupplevelse, avkopplande atmosfär, sport på storbild och olika aktiviteter..

John Scott's Linné

Linnégatan 38, 413 04 Göteborg

Tel: NULL

After WorkQuizSportbarUteservering
Ingen meny inlagd

Recensioner är tillfälligt avstängt.

Annons ▼

John Scott's Linné

John Scott’s Linnégatan är en populär pub och restaurang belägen på Linnégatan som har blivit populär bland både lokalbefolkningen och besökare.

Ett av de främsta kännetecknen för John Scott’s Linnégatan är det varierade kulinariska utbudet. Restaurangen erbjuder en bred meny med rätter som passar olika smaker och kostpreferenser. Här kan gästerna njuta av allt från traditionella rätter till mer innovativa och kreativa skapelser. Stor vikt läggs vid att använda högkvalitativa ingredienser för att säkerställa en god matupplevelse.

Utöver maten erbjuder John Scott’s Linnégatan också en trevlig och avslappnad atmosfär för socialt umgänge. Lokalen är omsorgsfullt inredd och har bekväma sittplatser som skapar en trivsam miljö där människor kan koppla av och umgås med vänner och familj. Oavsett om det handlar om att ha livliga samtal eller bara njuta av en lugn stund, finns det möjligheter att trivas på John Scott’s Linnégatan.

John Scott’s Linnégatan arrangerar även olika evenemang och underhållning för att ytterligare förhöja upplevelsen för sina gäster.

Uteservering
Sköna och varma sommardagar kan du njuta av mat och dryck på uteserveringen.

Annons ▼


[embed_custom_field ”namn”]

[embed_custom_field ”namn”] är en restaurang som har adress [embed_custom_field ”adress”]. Här hittar du information om [embed_custom_field ”namn”] som tex meny, öppettider och vad andra besökare tycker om restaurangen.


[ct_column_half]
[embed_custom_field ”namn”]
[embed_custom_field ”adress”]
[embed_custom_field ”telefon”]
 
[embed_custom_field ”web”]
[embed_custom_field ”facebooktext”]
[embed_custom_field Se recension på Reco

Öppettider
[embed_custom_field ”mandag”]
[embed_custom_field ”tisdag”]
[embed_custom_field ”onsdag”]
[embed_custom_field ”torsdag”]
[embed_custom_field ”fredag”]
[embed_custom_field ”lordag”]
[embed_custom_field ”sondag”]

[/ct_column_half][ct_column_half_last]

[/ct_column_half_last]