Sök restauranger
Hem / Göteborg / Linné / Ostindiska Ölkompaniet Värmlandsgatan

Ostindiska Ölkompaniet

Pub

På Värmlandsgatan, mitt i Göteborgs ”pub och ölkvarter” ligger Ostindiska Ölkompaniet , en pub där Indien möter Norden både när det gäller mat och dryck.

 

Ostindiska Ölkompaniet

Värmlandsgatan 18B, Göteborg

Uteservering
0.0/5

Recensioner är tillfälligt avstängt.

Ostindiska Ölkompaniet

Beläget i närheten av den livliga Andra Långgatan i Göteborg, bjuder Ostindiska Ölkompaniet Värmlandsgatan in sina gäster på en kulinarisk resa som sträcker sig från väst till öst. Med en överraskande och lekfull meny har de skapat en unik matupplevelse som inte bara hyllar smaker från hela världen, utan också en fördjupning i den lokala bryggerikulturen.

Ostindiska Ölkompaniet är känt för sin kreativa och mångsidiga meny som tar dig med på en smakresa runt om i världen. Inspirerad av rätter från både västliga och östliga kök, kommer du att hitta en variation av spännande smaker och texturer på deras tallrikar. Oavsett om du är sugen på street food-inspirerade rätter, smakrika curryer, eller innovativa fusionrätter, har de något för alla smaklökar.

Men det som verkligen gör Ostindiska Ölkompaniet Värmlandsgatan unikt är deras djupa engagemang i att stödja den lokala bryggerikulturen. De erbjuder ett brett urval av lokalt bryggda ölsorter som kompletterar deras mat på bästa sätt. Detta gör att du kan njuta av en perfekt matchad öl till din måltid och verkligen uppleva den spännande smakskontrasten.

Den avslappnade atmosfären på Ostindiska Ölkompaniet Värmlandsgatan gör det till en plats där man kan njuta av god mat och dryck tillsammans med vänner och familj. Personalen är kunnig och hjälper gärna till med att matcha öl med dina valda rätter för den ultimata smakupplevelsen.

Du kan även passa på att besöka Ostindiska Ölkompaniet på Redbergsplatsen som ingår i samma kedja.

Uteservering
Sköna och varma sommardagar kan du njuta av mat och dryck på uteserveringen.
Hemleverans från Ostindiska Ölkompaniet
På Ostindiska Ölkompaniet Värmlandsgatan finns det möjlighet att få hemleverans av maten – smidigt och bekvämt.

Annons ▼