Sök restauranger
Search
Close this search box.
Hem / Göteborg / Göteborg Centrum / Avenyn / 3 Små Rum

3 Små Rum

Pub

I Göteborg, bara ett stenkast från Avenyn, gömmer sig en charmig ölbar med en trevlig och avslappnad atmosfär. Denna ölbar är känd för sitt noggrant utvalda sortiment av olika ölsorter, vilket gör den till ett populär populärt ”vattenhål” för ölentusiaster.

3 Små Rum

Kristinelundsgatan 4, 411 37 Göteborg

Pub

Uteservering
Meny 3 Små Rum
Ingen meny inlagd

Recensioner är tillfälligt avstängt.

Öppetider har ej lagts in. Besök restaurangens hemsida för mer info!

Annons ▼

3 Små Rum

Mitt i Göteborg, bara en kort promenad från Avenyn, finns en charmig ölbar med tre små, intima rum som bjuder på en trevlig atmosfär. Det är den perfekta platsen att koppla av och njuta av en fantastisk måltid tillsammans med ett noggrant utvalt sortiment av olika ölsorter.

Denna ölbar har dedikerat sig till att erbjuda en imponerande mångfald av ölalternativ, från lokala hantverksbrygder till internationella favoriter. Oavsett om du är en entusiast av ljus lager, fylliga stouts eller fruktiga ale, kommer du att hitta något som passar din smak här.

Det trevliga och avslappnade atmosfären gör detta till en idealisk plats för att träffa vänner, koppla av efter arbete eller till och med prova på nya smaker. Personalen är kunnig och hjälper gärna till med att rekommendera öl som kompletterar din mat eller som passar din smakprofil.

Så om du är ute efter en trevlig kväll med god mat och en bred samling av öl att utforska, ta en sväng förbi detta ställe och låt dig förtrollas av den stora variationen av ölsorter som erbjuds i denna mysiga ölbar.

Uteservering
Sköna och varma sommardagar kan du njuta av mat och dryck på uteserveringen.

Annons ▼