Sök restauranger
Hem / Göteborg / Göteborg Centrum / Avenyn / John Scott’s Caleo

John Scott's Caleo

Pub

John Scott’s Caleo är en välkänd och älskad pub som har varit en del av Göteborgs nattliv i många år. Belägen i hjärtat av staden, vid Kungsportsavenyn, har denna pub blivit en populär destination för både lokalbefolkningen och besökare från när och fjärran.

John Scott's Caleo

Engelbrektsgatan 39 B, 411 37 Göteborg

Uteservering
0.0/5
Ingen meny inlagd

Recensioner är tillfälligt avstängt.

John Scott's Caleo

John Scott’s Caleo är en välkänd och älskad pub som har sin plats i hjärtat av Göteborg. Med en lång historia och en stark lokal närvaro har denna pub blivit en favoritdestination för såväl stadens invånare som besökare. Här är några av de många skäl varför John Scott’s har en särskild plats på Göteborgs pubscen:

Atmosfär: När du kliver in på John Scott’s Caleo möts du av en genuin och inbjudande atmosfär. Puben har en traditionell engelsk pubkänsla med träinredning, mysig belysning och ett utbud av sittplatser som gör det enkelt att koppla av och trivas. Oavsett om du är ute efter en avslappnad öl med vänner eller en plats att fira speciella tillfällen, erbjuder puben den perfekta miljön.

Drycker: Det finns ett omfattande och varierat urval av öl. Här hittar du allt från lokala bryggeriers ölsortiment till internationella favoriter. Oavsett om du är intresserad av ale, lager, eller något mer udda, finns det något för alla smaker. Personalen är mcyket kunnig och hjälper gärna till med att rekommendera ölsorter som passar din smak.

Mat: Förutom sitt imponerande ölutbud erbjuder John Scott’s Caleo även en mumsig meny med pubmat som är perfekt för att komplettera din dryckesupplevelse. Här kan du njuta av klassiker som fish and chips, hamburgare, och olika sorters snacks. Maten är vällagad och serveras i generösa portioner, vilket gör det till en idealisk plats för att stilla både små och stora aptiter.

Uteservering
Sköna och varma sommardagar kan du njuta av mat och dryck på uteserveringen.

Annons ▼

© 2012-2024 MARTIN IVARSON

Detta är en oberoende sajt.
Alla varumärken tillhör respektive ägare