Sök restauranger
Search
Close this search box.
Hem / Strömstad / Göstases

Göstases

Bar, Fisk & skaldjur

Att avnjuta fisk och skaldjur på Göstases i Strömstad är en kulinarisk upplevelse som tar dig närmare havets delikatesser än någonsin tidigare. På Göstases har de lyckats med konsten att kombinera färskhet, smak och presentation på ett sätt som kommer att förföra dina smaklökar och skapa minnen för livet.

När kvällen går över i natt övergår Göstases till en plats för underhållning och glädje. Med live-musik, evenemang och en levande atmosfär blir ditt besök här en minnesvärd upplevelse. Oavsett om du kommer med familj, vänner eller som en ensam gäst, så kommer du att känna dig välkommen och omhändertagen.

Göstases

Strandpromenaden 1, 452 30 Strömstad

Tel: 0526-108 12

Bar, Fisk & skaldjur

UnderhållningUteservering
Meny Göstases
Ingen meny inlagd

Recensioner är tillfälligt avstängt.

Öppetider har ej lagts in. Besök restaurangens hemsida för mer info!

Annons ▼

Göstases

Beläget i den idylliska hamnen i Strömstad bjuder Göstases in besökare att upptäcka en matresa som spänner över smaker från hela världen. Den noggrant utformade menyn är en resa i sig själv, med smakupplevelser som är lika spännande som de är smakfulla. Oavsett om du föredrar klassiska favoriter eller vågar dig på något mer exotiskt, finns det något som tillfredsställer alla smaklökar.

Menyn på Göstases är en hyllning till havet och dess rikedomar. Här kan du förvänta dig en imponerande variation av färska fiskrätter och skaldjur, varav många fångas lokalt i det klara, svenska vattnet. Oavsett om du är en inbiten fiskälskare eller bara är nyfiken på att utforska havets smaker, finns det något som passar dig här.

Restaurangens atmosfär kompletterar upplevelsen. Med den pittoreska hamnen som bakgrund och den avslappnade atmosfären på platsen, kan du verkligen koppla av och fördjupa dig i dina smaker. Och om du vill göra kvällen ännu mer minnesvärd, varför inte para ihop din måltid med ett passande vin eller en cocktail från deras välsorterade dryckeslista?

Men Göstases är mer än bara mat. Stället är stolt över den service som levereras, där det dedikerade teamet är här för att ta hand om gäster från det ögonblick de kliver in genom dörrarna. Ambitionen är att skapa en atmosfär där du känner dig som hemma, samtidigt som du får uppleva en speciell touch av lyx och omtanke.

När kvällen går över i natt övergår Göstases till en plats för underhållning och glädje. Med live-musik, evenemang och en levande atmosfär blir din tid här till en minnesvärd upplevelse. Oavsett om du kommer med familj, vänner eller som en ensam gäst, kommer du att känna dig välkommen och omhändertagen.

 

Uteservering
Sköna och varma sommardagar kan du njuta av mat och dryck på uteserveringen.

Annons ▼