Sök restauranger
Hem / Strömstad / Laholmen Restaurang & Loungebar

Laholmen Restaurang

Bar, Restaurang

Laholmen Restaurang & Loungebar Strömstad är en kulinarisk oas med en makalös utsikt över Kosterfjorden. Upptäck en värld av lokal matlagning och en atmosfär som lockar både matälskare och nöjesentusiaster.

Laholmen Restaurang

Laholmen 1, Strömstad

Tel: 0526-197 00

After WorkPianobarUteservering
Dagens lunch
0.0/5

Dagens lunch

Måndag till fredag 11.30 – 14.30
Lördag 12.00 – 15.00

Recensioner är tillfälligt avstängt.

Laholmen Restaurang

Laholmen i Strömstad erbjuder en möjlighet att njuta av dina måltider med en fantastisk utsikt över Kosterfjorden. Restaurangen serverar lokal mat som varierar med årstiderna.

Strävan är alltid att använda högkvalitativa råvaror och att föredra ekologiska och miljömärkta produkter för att minska påverkan på miljön.

Laholmen är stolt över att tillaga det mesta från grunden och att följa en noggrann tillagningsprocess för att uppnå det ultimata resultatet.

På Restaurang Laholmen fokuserar man på att erbjuda gästerna unika och äkta smaker av hemlagad mat, i en värld där mycket mat är förädlad och processad.

Det bästa med Laholmen Restaurang & Loungebar Strömstad är att den på kvällarna förvandlas till en stämningsfull nöjesdestination där du kan ta del av det breda utbudet i baren eller välja något läckert att äta från loungemenyn. Visste du förresten att Laholmens loungebar har Strömstads största urval av ölsorter?

Pianobaren på Laholmen är mer än bara en musikplats – den är en levande samlingspunkt. Här kan du sjunga med i favoritlåtarna, önska dina personliga favoriter, ta en svängom på dansgolvet eller helt enkelt njuta av den fantastiska atmosfären.

Dagens lunch Laholmen Restaurang & Loungebar
Laholmen Restaurang & Loungebar serverar dagens lunch – välj bland många goda lunchrätter.
Uteservering
Sköna och varma sommardagar kan du njuta av mat och dryck på uteserveringen.

Annons ▼