Sök restauranger
Hem / Strömstad / The Cod Strömstad

The Cod

Bar

Njut av god mat och dryck på The Cod. Adressen är Torskholmen 1, Strömstad.

The Cod

Torskholmen 1, Strömstad

Tel: 0526-61500

NattklubbUnderhållningUteservering
0.0/5
Ingen meny inlagd

Recensioner är tillfälligt avstängt.

The Cod

För matälskare är The Cod en kulinarisk oas. Restaurangen här är känd för sin förmåga att kombinera traditionella smaker med moderna influenser. Menyn speglar havets rikedomar och färska råvaror, med fokus på fisk och skaldjur i enastående rätter. Oavsett om du föredrar en romantisk middag vid solnedgången eller en avslappnad måltid med vänner och familj, är The Cod den perfekta platsen att utforska lokala smaker och njuta av enastående måltider.

För de som söker en mer avslappnad stämning erbjuder The Cod en välkomnande och välfylld bar. Här kan du njuta av ett brett utbud av drycker, från klassiska cocktails till lokala ölsorter, medan du tar in den pittoreska utsikten över hamnen. Personalen är kunnig och välkomnande, vilket gör att du känner dig som hemma oavsett om du är här för att koppla av eller mingla med vänner.

När natten faller på förvandlas The Cod till en livlig nattklubb där lokalbefolkningen och besökare samlas för att dansa och njuta av musik av högsta kvalitet. Den energifyllda atmosfären och det imponerande ljudsystemet gör det till det ultimata stället att avsluta kvällen och skapa minnen som varar.

Uteservering
Sköna och varma sommardagar kan du njuta av mat och dryck på uteserveringen.

Annons ▼