Sök restauranger
Hem / Strömstad / Rökeriet Strömstad

Rökeriet

Fisk & skaldjur

Rökeriet i Strömstad är en utpräglad fisk och skaldjursrestaurang. Dagtid serveras enkel men vällagad lunch av traditionella recept. Kvällstid består menyn av a lá carte med färsk fisk och kötträtter samt skaldjurstallrikar.

Rökeriet

Rökeriet, Strömstad

Tel: 0526-148 60

Uteservering
Dagens lunch

Recensioner är tillfälligt avstängt.

Annons ▼

Rökeriet

Rökeriet i Strömstad är en restaurang som är särskilt inriktad på fisk och skaldjur. Under dagen kan du njuta av enklare men välkomponerade lunchrätter, tillagade med traditionella recept som hyllar havets delikatesser.

Under dagtid välkomnar Rökeriet sina gäster med en enkel men omsorgsfullt tillagad lunch, baserad på traditionella recept. Här kan du njuta av välsmakande rätter som fångats direkt från havet och tillagas med kärlek och omsorg. Det är den perfekta platsen att stilla hungern och samtidigt ta in atmosfären i Strömstad.

När kvällen nalkas förvandlas Rökeriet till en a la carte-upplevelse som är oöverträffad. Menyn erbjuder en rik variation av alternativ, inklusive färsk fisk och kötträtter som tillagas till perfektion. För de som älskar det rökta köket finns också läckra röktallrikar att utforska. Skaldjurstallrikarna är en annan höjdpunkt, där du kan fördjupa dig i en smakfull upplevelse med de delikata skatter som havet har att erbjuda.

Rökeriet är inte bara en plats för att äta, utan en plats för att fördjupa sig i en kulinarisk resa där smakerna från havet och landet förenas till perfektion. Oavsett om du väljer att besöka Rökeriet för en avslappnad lunch eller en minnesvärd kvällsmiddag, kommer du att uppskatta den passion för matlagning och råvaror som genomsyrar varje rätt på deras varierade meny.

Dagens lunch Rökeriet Strömstad
Rökeriet Strömstad serverar dagens lunch – välj bland många goda lunchrätter.
Uteservering
Sköna och varma sommardagar kan du njuta av mat och dryck på uteserveringen.

Annons ▼