Sök restauranger
Hem / Göteborg / Linné / Old Beefeater Inn

Old Beefeater Inn

Pub

The Old Beefeater Inn, mitt i Göteborg, är inte bara en brittisk pub – det är en plats där gemyt och vänskap är en naturlig del av upplevelsen.

Med en enastående meny som överraskar och en imponerande dryckeslista, inklusive 17 ölkranar och ett fascinerande utbud av whisky, är detta mer än bara en pubbesök.

Old Beefeater Inn

Plantagegatan 1, 413 05 Göteborg

Tel: NULL

Uteservering
Dagens lunch
0.0/5

Recensioner är tillfälligt avstängt.

Old Beefeater Inn

The Old Beefeater Inn är en genuin brittisk pub mitt i hjärtat av Göteborg. Den omslutande atmosfären av vänskap och öppenhet är en del av pubens själ. Här kan du njuta av en avslappnad öl tillsammans med en god måltid och samtidigt iaktta stadens pulserande liv utanför.

Om du vill koppla av och ta en öl i lugn och ro medan du tittar på Linnéstadens pulserande liv utanför fönstret, är The Old Beefeater Inn den perfekta platsen. Det är en avkopplande oas där du kan fly vardagens stress och bara njuta av stunden.

Menyn är värd all uppmärksamhet. De har tagit pubmat till en helt ny nivå genom att erbjuda rätter som är så goda att de skulle passa på vilken finrestaurang som helst. Här kan du förvänta dig att bli överraskad av smaker och kvalitet som du kanske inte förväntar dig på en pub.

När det kommer till drycker har man mycket att erbjuda. Med hela 17 ölkranar kan du välja bland ett brett utbud av ölsorter för att hitta din personliga favorit. Om du är intresserad av whisky kommer du inte bli besviken. Deras whiskyutbud är imponerande och förtjänar definitivt lite extra uppmärksamhet.

Detta är en plats där du kan besöka med vänner för att umgås och ha en bra tid, eller för en romantisk kväll med din partner där ni kan njuta av god mat och dryck. Det är en plats som erbjuder något för alla och har en förmåga att göra ditt besök minnesvärt.

Sammanfattningsvis är The Old Beefeater Inn mer än bara en brittisk pub; det är en destination där brittisk pubkultur, kvalitetsmat och nöje förenas på bästa möjliga sätt. Det är den plats där du kan uppleva äkta brittisk gästfrihet och göra din tid i Göteborg ännu mer minnesvärd. Välkommen till The Old Beefeater Inn – en smakfull och gemytlig oas mitt i stadens brus.

Dagens lunch Old Beefeater Inn
Old Beefeater Inn serverar dagens lunch – välj bland många goda lunchrätter.
Uteservering
Sköna och varma sommardagar kan du njuta av mat och dryck på uteserveringen.

Annons ▼

© 2012-2024 MARTIN IVARSON

Detta är en oberoende sajt.
Alla varumärken tillhör respektive ägare