Sök restauranger
Hem / Stockholm / Södermalm / Crazy Horse Södermalm

Crazy Horse

Pub

Crazy Horse på Södermalm är det perfekta stället för dig som vill njuta av utsökt mat och dryck utan att behöva betala överdrivna priser. Köket erbjuder grillade hemgjorda burgare, BBQ-grillade kötträtter och fräscha sallader, så oavsett vad du känner för att äta, så finns det något som passar din smak.

Crazy Horse

Götgatan 44, Stockholm

0.0/5

Recensioner är tillfälligt avstängt.

Crazy Horse

Om du letar efter en plats där du kan koppla av och njuta av god mat och dryck till ett överkomligt pris, då är Crazy Horse på Götgatan den perfekta destinationen för dig.

Oavsett om du vill ha en klassisk pubmåltid eller en mer sofistikerad rätt, så hittar du det på vår meny. Och bäst av allt – Du behöver inte tömma plånboken för att njuta av allt detta. På Crazy Horse Södermalm kan du få en välsmakande varmrätt för strax över hundringen och njuta av en öl till ett pris som inte bränner hål i din plånbok.

Men Crazy Horse handlar inte bara om mat och dryck. Det är också en plats där du kan koppla av och ta en paus från den hektiska stadslivet. Den avslappnade atmosfären och den vänliga personalen kommer att få dig att känna dig som hemma.

Det finns fler Crazy Horse restauranger i Stockholm, befinner du dig i city kan du besöka Crazy Horse på Sveavägen mitt i centrum.

Annons ▼