Sök restauranger
Hem / Stockholm / Södermalm / Dovas Hornsgatan

Dovas

Pub

Dovas på Hornsgatan i Stockholm är en plats som erbjuder en oslagbar kombination av prisvärd öl och en atmosfär fylld av hög stämning. Dovas ett favoritval för de som letar efter en avslappnad plats där man kan njuta av en kväll med vänner och sportunderhållning utan att spränga budgeten.

Dovas

Hornsgatan 90, Stockholm

Ingen meny inlagd

Recensioner är tillfälligt avstängt.

Annons ▼

Dovas

Dovas, beläget på Hornsgatan, är det perfekta stället om du söker en prisvärd upplevelse med god öl och en hög stämning. Det här är en plats där du kan koppla av, umgås med vänner och njuta av en avslappnad atmosfär samtidigt som du tar del av spännande sportmatcher.

Om du är ute efter att sänka kostnaderna utan att kompromissa med nöjet är Dovas det rätta valet. Prisvärda ölalternativ gör det möjligt för dig att njuta av en kall dryck utan att tömma plånboken. Oavsett om du är en ölentusiast eller bara vill koppla av med vännerna, har Dovas något att erbjuda för alla.

För sportfans är Dovas en perfekt plats att titta på dina favoritlag i aktion. De visar givetvis sportmatcher på storbildsskärmar, vilket skapar en entusiastisk atmosfär där du kan heja på ditt lag tillsammans med andra fans.

Dovas på Hornsgatan är helt enkelt en pub där du kan ha det roligt, träffa nya människor och njuta av en avslappnad tid med vänner. Oavsett om du är ute efter att titta på sport, umgås med kompisar eller bara njuta av en prisvärd öl, kommer Dovas att erbjuda dig en minnesvärd upplevelse med hög stämning.

Annons ▼