Sök restauranger
Hem / Stockholm / Södermalm / Den Gröne Jägaren Södermalm

Den Gröne Jägaren

Pub, Sportbar

Gröne Jägaren på Södermalm är det perfekta stället oavsett om du vill käka en god bit mat, ta en öl, sjunga karaoke, spela black-jack & roulette eller titta på sport i sportbaren.

Den Gröne Jägaren

Götgatan 64, Stockholm

CasinoKaraokeSpelautomaterSportbar
0.0/5

Recensioner är tillfälligt avstängt.

Den Gröne Jägaren

Välkommen till den Gröne Jägaren på Götgatan 64 på Södermalm i Stockholm. Dörren är öppen 365 dagar om året, mellan klockan 11 och 01, så du kan alltid komma förbi och uppleva allt som erbjuds.

Oavsett om du är hungrig och sugen på en god måltid eller vill koppla av med en kall dryck efter en lång dag på jobbet, så finns allt du behöver för att trivas på Gröne Jägaren. Köket har ett stort utbud av maträtter, allt från klassiska pubrätter till mer sofistikerade alternativ, så oavsett vad du känner för att äta, så kommer du att hitta något som passar din smak.

Men maten är inte det enda som gör den Gröne Jägaren till ett populärt ställe. Det finns också en karaokebar där du kan sjunga dina favoritlåtar med dina vänner, och en nedre bar där du kan spela black-jack och roulette eller titta på sportevenemang på TV-skärmen.

Spelautomater Den Gröne Jägaren Södermalm
Varför inte pröva lyckan? På Den Gröne Jägaren Södermalm kan du spela en stund på någon av spelmaskinerna.

Annons ▼

© 2012-2024 MARTIN IVARSON

Detta är en oberoende sajt.
Alla varumärken tillhör respektive ägare