Sök restauranger
Search
Close this search box.
Hem / Stockholm / Stockholm City / Crazy Horse

Crazy Horse

Pub

Crazy Horse på Sveavägen är en restaurang och bar som serverar god och prisvärd mat i en trevlig miljö centralt i Stockholm.

Crazy Horse

Sveavägen 60, 111 34 Stockholm

Pub

Uteservering
Meny Crazy Horse
Ingen meny inlagd

Recensioner är tillfälligt avstängt.

Öppetider har ej lagts in. Besök restaurangens hemsida för mer info!

Annons ▼

Crazy Horse

Crazy Horse på Sveavägen har gjort sig känt för sin goda och prisvärda mat. Menyn är varierad och erbjuder något för alla smaker. För de som älskar saftiga burgare finns ett urval av grillade hemgjorda burgare som tillfredsställer de mest kräsna gommar. Varje burgare är noggrant tillagad och serveras med färska grönsaker och krispiga pommes frites.

Om du är sugen på att njuta av en smakrik kötträtt kommer Crazy Horse inte att göra dig besviken. De erbjuder en rad BBQ-grillade kötträtter som garanterat får smaklökarna att jubla. Från saftiga revben till möra biffar, serveras varje rätt med omsorgsfullt utvalda tillbehör som förhöjer smakupplevelsen till nya höjder.

För de som föredrar en lättare måltid finns även ett utbud av fräscha sallader och pasta. Oavsett om du är vegetarian eller bara vill ha något lättare, erbjuder Crazy Horse på Sveavägen olika sallader med färska grönsaker och läckra dressingar. Pastaälskare kan också njuta av välsmakande pastarätter som tillagas med kärlek och serveras al dente.

Utöver den goda maten erbjuder Crazy Horse även en trevlig miljö centralt i Stockholm. Restaurangen och baren är omsorgsfullt inredda med en avslappnad och välkomnande atmosfär. Personalen är vänlig och kunnig, och de strävar efter att ge varje gäst en minnesvärd upplevelse.

Uteservering
Sköna och varma sommardagar kan du njuta av mat och dryck på uteserveringen.

Annons ▼

 

[embed_custom_field ”namn”]

Crazy Horse på Sveavägen är en restaurang och bar som serverar god och prisvärd mat i en trevlig miljö centralt i Stockholm.

Menyn innehåller olika rätter som till exempel grillade hemgjorda burgare, BBQ-grillade kötträtter, sallader, pasta.

[tabby title=”Information”]

Crazy Horse

Sveavägen 60, 111 34 Stockholm,

https://crazyhorse.se/

[tabby title=”Erbjudanden”]

Erbjudanden på Crazy Horse

Ändra/ lägg till uppgifter >
[tabby title=”Öppettider”]

Ändra/ lägg till uppgifter >
[tabbyending]
[embed_custom_field ”namn”] är en restaurang som har adress [embed_custom_field ”adress”]. Här hittar du information om [embed_custom_field ”namn”] som tex meny, öppettider och vad andra besökare tycker om restaurangen.