Sök restauranger
Search
Close this search box.
Hem / Göteborg / Majorna / Pitcher’s Majorna

Pitcher's Majorna

Pub, Sportbar

Upptäck Pitcher’s Majorna, din lokala Pub & Sportbar, där mat och dryck, sportevenemang i världsklass samt olika aktiviteter och underhållning förenas till en minnesvärd upplevelse.

Pitcher's Majorna

Karl Johansgatan 92, 414 55 Göteborg

Pub, Sportbar

After WorkQuizshuffleboardSportbarUnderhållningUteservering
Meny Pitcher's Majorna
Ingen meny inlagd

After Work
Onsdag till Fredag mellan kl. 15.00 och 19.00

Recensioner är tillfälligt avstängt.

Öppetider har ej lagts in. Besök restaurangens hemsida för mer info!

Annons ▼

Pitcher's Majorna

Pitcher’s Majorna, din närliggande Pub & Sportbar, erbjuder en förstklassig upplevelse där fantastisk mat och dryck, de bästa tv-sportevenemangen och lokala aktiviteter och underhållning står i centrum.

Maten på Pitcher’s Majorna är kärnan i upplevelsen och tillagas från grunden för att garantera hög kvalitet och god smak. Menyn inkluderar en mängd pubklassiker såsom hamburgare, grillrätter och mycket mer. Dessutom finns ett noggrant utvalt utbud av veganska och vegetariska alternativ för att tillgodose olika smakpreferenser.

Här är sport en central del av upplevelsen. Man visar de bästa tv-sportevenemangen på stora skärmar, vilket gör Pitcher’s Majorna till den perfekta platsen att heja på ditt favoritlag eller följa de senaste matcherna i en spännande atmosfär. Mycket bekväma sittplatser och stora skärmar skapar den ultimata sportmiljön för dig och ditt sällskap.

Stämningen är alltid festlig på Pitcher’s Majorna, och man strävar efter att vara en samlingspunkt där människor kan träffas, koppla av och ha roligt. Oavsett om du som besökare är här för att heja på ditt favoritlag, avnjuta god mat och dryck eller bara njuta av en trevlig kväll med vänner, finns något för alla att uppleva. Kom och ta del av det bästa av både lokalt och internationellt i en avslappnad och välkomnande atmosfär på Pitcher’s Majorna.”

Uteservering
Sköna och varma sommardagar kan du njuta av mat och dryck på uteserveringen.

Annons ▼