Sök restauranger
Hem / Göteborg / Majorna / Ölstugan Tullen Majorna

Ölstugan Tullen Majorna

Pub

Ölstugan Tullen Majorna vid Mariaplan är stället där du hittar prisvärd och god mat som du sköljer ned med välsmakande och billig öl. Vill du bara dricka öl finns mycket att välja på.

Ölstugan Tullen Majorna

Mariagatan 15, Göteborg

Uteservering
5.0/5

Recensioner är tillfälligt avstängt.

Ölstugan Tullen Majorna

Ölstugan i Majorna är en pub i Majorna; det är en plats där du kan avnjuta vällagad och prisvärd mat inspirerad av svensk husmanskost. Här finns alltid något som tillfredsställer alla smaklökar, oavsett om du föredrar kött, fisk, vegetariskt eller veganskt.

När det kommer till att nå Ölstugan är det enkelt och smidigt. Hållplatsen Mariaplan ligger precis intill, vilket gör det bekvämt att ta sig hit med spårvagn.

För ölälskare är Ölstugan ett sant paradis. Man erbjuder ett omfattande utbud av öl från svenska bryggerier, och sortimentet av öl förnyas regelbundet för att ge dig en smakresa genom Sveriges bästa bryggningar. Oavsett om du föredrar öl på flaska eller från kranen, finns det något för att tillfredsställa din smak och locka fram ölkonnässören i dig.

Så kom och upplev Ölstugan i Majorna, där mat, dryck och gemenskap förenas i en avslappnad och välkomnande atmosfär. Oavsett om du är ute efter en god måltid eller en spännande ölprovningsupplevelse, så finns allt du behöver för en trevlig stund på Ölstugan.

Uteservering
Sköna och varma sommardagar kan du njuta av mat och dryck på uteserveringen.
Hemleverans från Ölstugan Tullen Majorna
På Ölstugan Tullen Majorna finns det möjlighet att få hemleverans av maten – smidigt och bekvämt.

Annons ▼