Sök restauranger
Search
Close this search box.
Hem / Göteborg / Majorna / Majornas Krog

Majornas Krog

Pub

Majornas Krog är en kombinerad pub och restaurang där du kan njuta av klassiska rätter som plankstek, pasta och kötträtter som garanterat kommer att stilla din aptit.

Majornas Krog

Karl Johansgatan 72, Göteborg

Tel: 031-14 03 06

Pub

KaraokeUnderhållningUteservering
Dagens lunch
Meny Majornas Krog
Ingen meny inlagd

Lunch
Vardagar 11:30 – 14:30

Recensioner är tillfälligt avstängt.

Öppetider har ej lagts in. Besök restaurangens hemsida för mer info!

Annons ▼

Majornas Krog

Här råder en varm och välkomnande atmosfär där varje besökare behandlas som en del av den egna kretsen. Oavsett om du är här för en romantisk måltid, en familjelunch eller en kväll med vänner, är detta platsen där du kan känna dig som hemma.

Det är den positiva stämningen och den hjärtliga atmosfären som verkligen utmärker Majornas Krog. Det är en plats där skratt och samtal fyller luften, och där du kan koppla av utan bekymmer.  Majornas Krog erbjuder mer än bara mat; det är en plats där du kan känna dig som en del av gemenskapen. Oavsett om du besöker oss för en romantisk kväll, en avslappnad lunch eller en rolig kväll med vänner, kommer du att känna dig som hemma.

Om du är sugen på pizza erbjuds ett brett utbud av pizzor med olika smaker och kombinationer. Oavsett om du föredrar en klassisk Margherita med ost och tomat, en köttälskares dröm med generösa skivor av skinka, bacon och oxfilé, eller en vegetarisk variant med färska grönsaker och krämig ost, så det finns något för alla.

För dem som uppskattar en god dryck finns det en imponerande dryckeslista med något för alla smaker. Oavsett om du föredrar ett väl valt vin, en frisk öl eller en uppfriskande cocktail, kommer dryckesmenyn att komplettera din måltid på bästa sätt.

Så oavsett om du är hungrig efter en gedigen måltid, längtar efter en välkomnande atmosfär eller vill njuta av en kväll med nära och kära, är Majornas Krog platsen där allt detta blir möjligt.

Dagens lunch Majornas Krog
Majornas Krog serverar dagens lunch – välj bland många goda lunchrätter.
Uteservering
Sköna och varma sommardagar kan du njuta av mat och dryck på uteserveringen.
Hemleverans från Majornas Krog
På Majornas Krog finns det möjlighet att få hemleverans av maten – smidigt och bekvämt.

Annons ▼