Sök restauranger
Hem / Varberg / Oscars Varberg

Oscars

Pub, Sportbar

Oscars Varberg är Varbergs mesta och bästa sportbar med massor av sport, god mat och olika aktiviteter.
På helgerna förvandlas Oscars till en pulserande nattklubb där olika DJs, band och trubadurer sätter tonen för en minnesvärd kväll.

Oscars

Borgmästaregatan 15, Varberg

Tel: 0340-676800

After WorkDartNattklubbshuffleboardSportbarUnderhållningUteservering
0.0/5

Recensioner är tillfälligt avstängt.

Oscars

Oscars är inte bara en sportbar i Varberg, det är Varbergs bästa nöjespalats med massor för både nöjeslystna, sportentusiaster och matälskare. Oavsett vilken sport du önskar att se, kommer du att hitta den här. Oscars Varberg har öppet varje dag i veckan och stoltserar med en A la carte-meny som serveras från deras imponerande Mibrasa kolugn.

Menyn är lika imponerande som sportutbudet och det finns något för alla smaker. Från saftiga kötträtter till mättande burgare, läckra ribs, smakrik pasta, delikata sandwiches och autentiska napolitanska pizzor – Osacars kök är en kulinarisk resa du inte vill missa. Och för de som älskar spel och tävlingar erbjuder man biljard, shuffleboard, bank shot och moderna dartmaskiner.

På helgerna förvandlas Oscars till en ännu mer spännande plats med olika DJs, liveband och trubadurer som uppträder på plan 1. Och om du vill ta nattlivet till nästa nivå har finns även en nattklubb och lounge på plan 2. Denstora uteserveringen med musik skapar den perfekta atmosfären för att hänga och njuta av en trevlig sommarkväll.

Uteservering
Sköna och varma sommardagar kan du njuta av mat och dryck på uteserveringen.

Annons ▼

© 2012-2024 MARTIN IVARSON

Detta är en oberoende sajt.
Alla varumärken tillhör respektive ägare