Sök restauranger
Hem / Varberg / Nyfiket Sportbar Varberg

Nyfiket

Pub, Sportbar

Nyfiket Sportbar i Varberg är den perfekta samlingsplatsen för sportentusiaster och matälskare. Med en skön atmosfär, en lockande meny och stora TV-skärmar som visar de senaste sportevenemangen, erbjuder denna moderna sportbar en unik och engagerande upplevelse för alla som besöker den.

Ta en paus från vardagen och upplev spänningen hos Nyfiket Sportbar där sport, mat och socialt umgänge förenas i perfekt harmoni.

Nyfiket

Kungsgatan 20, 432 41 Varberg

Tel: 0340-147 14

After WorkSpelautomaterSportbarUteservering
Dagens lunch
0.0/5
Ingen meny inlagd

Recensioner är tillfälligt avstängt.

Nyfiket

Nyfiket Sportbar i Varberg är en spännande och dynamisk plats som samlar sportentusiaster och matälskare från när och fjärran. Med sitt innovativa koncept har denna sportbar snabbt blivit ett populärt tillskott till Varbergs restaurangscen och har fått många trogna besökare.

Vid första ögonkastet är det tydligt att Nyfiket Sportbar inte bara är en vanlig sportbar. Här förenas den spännande atmosfären av sportevenemang med den sociala dynamiken av en trendig samlingsplats. Det finns gott om bekväma sittplatser, stora TV-skärmar som visar de senaste sportevenemangen, och en levande och engagerad personal som alltid är redo att ta hand om gästernas behov.

Men vad som verkligen skiljer Nyfiket Sportbar från mängden är deras mat och dryckesutbud. Menyn är kreativ och varierad, med en mix av klassiska pubrätter och nya spännande internationella smaker. Oavsett om du är sugen på en saftig burgare, knapriga nachos eller något nytt och överraskande, finns det något för alla på menyn. Dessutom erbjuder de ett brett utbud av öl, cocktails och andra drycker för att komplettera din upplevelse.

Nyfiket Sportbar är också känd för att vara en plats där du kan titta på de största sportevenemangen i en gemensam atmosfär. Oavsett om det är fotbollsmatcher, ishockeyturneringar eller något annat, är det alltid en elektrisk stämning i lokalen när fansen samlas för att heja på sina favoritlag.

Dagens lunch Nyfiket Sportbar Varberg
Nyfiket Sportbar Varberg serverar dagens lunch – välj bland många goda lunchrätter.
Uteservering
Sköna och varma sommardagar kan du njuta av mat och dryck på uteserveringen.
Spelautomater Nyfiket Sportbar Varberg
Varför inte pröva lyckan? På Nyfiket Sportbar Varberg kan du spela en stund på någon av spelmaskinerna.

Annons ▼