Sök restauranger
Hem / Varberg / Håstensgrillen Rockers Pub

Håstensgrillen Rockers Pub

Hamburgare, Pub

Håstensgrillen Rockers Pub – en kulinarisk oas där mångfalden av smaker samlas under ett och samma tak. Utforska utbudet i restaurang, pizzeria, grill, gatukök och pub, och upptäck varför de är kända för generösa portioner mat.

Håstensgrillen Rockers Pub

Håstensgatan 9, Varberg

QuizSpelautomaterUteservering
Dagens lunch
0.0/5

Recensioner är tillfälligt avstängt.

Håstensgrillen Rockers Pub

Sätt dig till bords på Håstensgrillen Rockers Pub och utforska en smakrik mångfald av kulinariska upplevelser som alla ryms under samma tak. Oavsett om du är sugen på en elegant middag, en härlig pizza, saftiga grillrätter, snabbmat från gatuköket eller ett avslappnat besök på puben, så har Håstensgrillen Rockers Pub något för alla smaker.

Det är inte för intet att Håstensgrillen Rockers Pub har blivit kända inom matvärlden. Det som verkligen sätter dem på kartan är deras generösa portioner mat. Här kan du räkna med rejäla portioner som verkligen mättar din aptit. Deras omsorgsfullt tillagade rätter har skapat ett välgrundat rykte som en destination för den som söker en smakupplevelse utöver det vanliga.

Så oavsett om du är ute efter en festmåltid, en snabb måltid med vänner eller bara vill koppla av med en drink, kommer man att välkomna dig med öppna armar och en överflöd av god mat och dryck

Dagens lunch Håstensgrillen Rockers Pub
Håstensgrillen Rockers Pub serverar dagens lunch – välj bland många goda lunchrätter.
Uteservering
Sköna och varma sommardagar kan du njuta av mat och dryck på uteserveringen.
Spelautomater Håstensgrillen Rockers Pub
Varför inte pröva lyckan? På Håstensgrillen Rockers Pub kan du spela en stund på någon av spelmaskinerna.

Annons ▼

© 2012-2024 MARTIN IVARSON

Detta är en oberoende sajt.
Alla varumärken tillhör respektive ägare