Sök restauranger
Hem / Masthugget / Hops

Hops

Pub

Hops, beläget vid Masthuggstorget på Andra Långgatan, är din biljett till en värld av öl. Med ett ständigt växande och imponerande utbud som representerar hela världen, är Hops platsen där ölälskare samlas för en smakupplevelse utan dess like.

Hops

Masthuggstorget 3 40422 Göteborg

QuizUteservering
Dagens lunch
0.0/5

Recensioner är tillfälligt avstängt.

Hops

Längst ner på Andra Långgatan, i hjärtat av Masthuggstorget, hittar du Hops med ett imponerande utbud av ölsorter från världens alla hörn. Ölsortimentet är väldigt brett och expanderas kontinuerligt för att erbjuda så stor variation som möjligt. Här strävar man efter att ta in en mängd olika öl, från olika mikrobryggerier till förslag från gäster. Det gör att även din favoritsort kan hamna i sortimentet.

Hops är stolta över sitt stora utbud av ölsorter som representerar olika regioner och kulturer runt om i världen. Oavsett om du är en entusiast som söker unika och sällsynta brygder eller om du föredrar att utforska olika smaker och stilar, finns det något för alla ölälskare här.

Menyn på Hops främjar en smakupplevelse som fokuserar främst på burgare och pizza. Här hittar du saftiga burgare med fantasifulla toppings och läckra pizzakreationer som garanterat tillfredsställer dina smaklökar. För de som föredrar klassiker finns även alternativ som den fräscha Ceasarsalladen och den traditionella schnitzeln. Oavsett ditt humör eller smakpreferenser kommer du att finna något som passar din aptit på Hops.

Dagens lunch Hops
Hops serverar dagens lunch – välj bland många goda lunchrätter.
Uteservering
Sköna och varma sommardagar kan du njuta av mat och dryck på uteserveringen.

Annons ▼