Sök restauranger
Hem / Masthugget / Henriksberg

Henriksberg

Nattklubb, Pub

Njut av god mat och dryck på Henriksberg. Adressen är Stigbergsliden 7, Göteborg.

Henriksberg

Stigbergsliden 7, Göteborg

After WorkBiljardCasinoKaraokeNattklubbQuizSportbarUnderhållningUteservering
0.0/5

Recensioner är tillfälligt avstängt.

Henriksberg

Henriksberg är en unik etablissemang i Göteborg, som utgör tre våningar med varsin speciell atmosfär och unika koncept. Det är en plats som välkomnar olika smaker och behov för en minnesvärd upplevelse.

I puben, som fungerar som hjärtat av Henriksberg, kan du uppleva den underbara gammeldags atmosfären som har följt med huset genom åren. Här kan du njuta av en traditionell pubmiljö och kanske avnjuta din favoritöl med vänner medan ni slappnar av.

På toppen av Henriksbergshuset finner du takterrassen, som erbjuder en enastående utsikt över älven och en generös terrassyta som bjuder in till mysiga sittningar under bar himmel, när vädret tillåter. Den inglasade baren gör det möjligt att njuta av denna fantastiska utsikt året om. Dessutom arrangerar Henriksberg olika klubbar och evenemang på utvalda veckodagar och helger för att försäkra sig om att det finns något för alla gäster att uppskatta.

Källaren, som är mer känd som ”karaoken”, är platsen att vara för de som vill känna sig som en riktig sångstjärna för en kväll. Det är den perfekta platsen för after work-evenemang, möhippor eller att avsluta en händelserik kväll ute i Göteborg.

Oavsett om du söker en avslappnad pubkväll, en fantastisk utsikt över staden, eller om du vill sjunga karaoke, har Henriksberg något för dig. Det är en plats där olika koncept och atmosfärer skapar en unik och minnesvärd upplevelse för alla besökare.

Uteservering
Sköna och varma sommardagar kan du njuta av mat och dryck på uteserveringen.
Spela biljard med dina vänner
På Henriksberg finns det möjlighet att spela biljard – detta är något som många tycker är trevligt.

Annons ▼