Sök restauranger
Hem / Masthugget / Haket

Haket

Pub

Haket i Göteborg är en klassisk pub som erbjuder en autentisk och avslappnad atmosfär. Här kan du njuta av ett brett urval av öl och mat.

Haket

Första Långgatan 32, Göteborg

Uteservering
0.0/5
Ingen meny inlagd

Recensioner är tillfälligt avstängt.

Haket

Ett av Hakets största kännetecken är deras breda utbud av drycker. Oavsett om du är en ölentusiast, cocktailälskare eller föredrar ett glas vin, kommer du att hitta något som tillfredsställer dina smaklökar. Haket är känd för sitt sortiment av öl, som spänner över olika stilar och regioner, inklusive lokala bryggerier och internationella favoriter. Du kan också förvänta dig att hitta välkomponerade cocktails och ett imponerande urval av spritsorter.

När det kommer till mat, erbjuder Haket en varierad meny med pubklassiker och moderna favoriter. Här kan du njuta av allt från saftiga hamburgare och krispiga fish and chips till läckra vegetariska alternativ. Maten är lagad med kärlek och använder de bästa ingredienserna för att garantera en smakfull upplevelse.

Atmosfären på Haket är avslappnad och välkomnande, och det är en perfekt plats att koppla av efter arbete, fira med vänner eller helt enkelt njuta av en kväll i gott sällskap. Pubens rustika inredning och vänliga personal gör det enkelt att känna sig som hemma.

Uteservering
Sköna och varma sommardagar kan du njuta av mat och dryck på uteserveringen.

Annons ▼