Sök restauranger
Hem / Stockholm / Södermalm / Balthazar Södermalm

Balthazar

Pub

Balthazar på Södermalm i Stockholm är en oas för den som söker den klassiska pub-upplevelsen. Här är det öl till förmånliga priser, stämningen är avslappnad och pubmaten är enkel och god. Oavsett vilken dag i veckan du besöker Balthazar, kan du förvänta dig en livlig atmosfär där människor samlas för att njuta av en trevlig kväll.

Balthazar

Högbergsgatan 33, Stockholm

Uteservering
0.0/5
Ingen meny inlagd

Recensioner är tillfälligt avstängt.

Balthazar

Balthazar på Södermalm i Stockholm är en klassisk budgetbar i ordets rätta bemärkelse. Här hittar du öl till förmånliga priser, en avslappnad stämning och enkla pubrätter som passar perfekt när du vill njuta av en prisvärd kväll. Oavsett vilken veckodag det är, så blir det en livlig atmosfär på Balthazar under kvällarna.

Det som gör Balthazar så omtyckt är dess äkta och oförställda atmosfär. Det är en plats där du kan komma precis som du är och koppla av med vänner eller mingla med nya bekantskaper. Det är den perfekta destinationen om du letar efter en plats där pris och stämning går hand i hand.

Baltazhar är känd för sina förmånliga priser på öl, vilket gör det till en populär destination för både lokalbefolkningen och besökare som vill njuta av en trevlig kväll utan att tömma plånboken. Här finns något för alla smaker, oavsett om du är en fan av hantverksöl eller föredrar något enklare.

De enkla pubrätterna som serveras på Balthazar är perfekta för att stilla hungern och komplettera dryckesupplevelsen. Det är en plats där du kan skapa minnesvärda stunder med vänner och bekanta, och där du kan förvänta dig en stimmig och trevlig kväll varje gång du besöker.

Uteservering
Sköna och varma sommardagar kan du njuta av mat och dryck på uteserveringen.

Annons ▼

© 2012-2024 MARTIN IVARSON

Detta är en oberoende sajt.
Alla varumärken tillhör respektive ägare