Sök restauranger
Hem / Göteborg / Göteborg Centrum / Avenyn / Werners Bistro Göteborg

Werners Bistro

Bistro

Werners Bistro Göteborg är en inbjudande bistro som erbjuder en variationsrik meny, från hederlig svensk husman till amerikansk street food.

Werners Bistro

Parkgatan 41, Göteborg

QuizUnderhållningUteservering
0.0/5
After Work
Fredagar mellan 16 och 20

Recensioner är tillfälligt avstängt.

Werners Bistro

Werners Bistro i Göteborg är en familjär och välkomnande restaurang som serverar en bred variation av maträtter. Här kan du uppleva allt från klassisk svensk husmanskost till spännande amerikansk street food. Målet är att skapa en matupplevelse som tillfredsställer både smaklökar och sinnen.

På Werners kan du njuta av välsmakande mat och drycker i en avslappnad atmosfär. Menyn är noggrant sammansatt för att tillgodose olika smaker och preferenser. Oavsett om du är sugen på en saftig köttbit, färska fiskrätter eller vegetariska alternativ, finns det något för alla.

Sommartid är särskilt speciell på Werners Bistro. Uteserveringen ger dig möjligheten att njuta av solen från tidig morgon till sen kväll. Slå dig ner, koppla av och njut av en förfriskande sommardrink medan du känner sanden mellan tårna. Det är den perfekta platsen att umgås med vänner och familj eller att njuta av en trevlig kväll med kollegor efter jobbet.

Uteservering
Sköna och varma sommardagar kan du njuta av mat och dryck på uteserveringen.

Annons ▼

© 2012-2024 MARTIN IVARSON

Detta är en oberoende sajt.
Alla varumärken tillhör respektive ägare