Sök restauranger
Hem / Kungsbacka / Wallys Place

Wallys Place

Pizza

I centrala Kungsbacka finner du Wallys Place, där du kan avnjuta generösa och smakfulla pizzor, välmatad pasta, fräscha sallader och utsökta kebaber direkt från grillen.

Wallys Place

Vallgatan 4, 434 30 Kungsbacka

Dagens lunch
0.0/5

Dagens lunch
Vardagar 11-14

Recensioner är tillfälligt avstängt.

Wallys Place

Wallys Place är en pizzeria i Kungsbacka, och här erbjuds en smakrik och mångsidig meny som kommer att tillfredsställa alla dina kulinariska önskemål. Medan du utforskar staden kan du ta en paus och njuta av en måltid som passar alla smaker och humör.

Deras pizzameny är full av stora och läckra pizzor som är kända för sin generositet och kvalitet. Oavsett om du föredrar en klassisk Margherita, en mustig Meat Lovers, eller en spännande specialitet, så kommer våra pizzor att överträffa dina förväntningar.

För den som föredrar pasta har vi ett utbud av matiga pastarätter som kommer att tillfredsställa dina cravings. Alla pastarätter är noga komponerade med noggrant utvalda ingredienser för att skapa smaker som sticker ut.

Salladsmenyn är full av fräscha och näringsrika alternativ, perfekta som ett hälsosamt komplement till din måltid. Oavsett om du vill ha en enkel grönsakssallad eller en mer påkostad sallad med protein, kommer du hitta något som passar din smak.

För de som älskar grillat erbjuder Wallys Place Kungsbacka också härlig kebab direkt från grillen. Dessa rätter är kända för sin saftighet och smak, och de är perfekta för att stilla ditt köttbegär.

Dagens lunch Wallys Place
Wallys Place serverar dagens lunch – välj bland många goda lunchrätter.
Hemleverans från Wallys Place
På Wallys Place finns det möjlighet att få hemleverans av maten – smidigt och bekvämt.

Annons ▼

© 2012-2024 MARTIN IVARSON

Detta är en oberoende sajt.
Alla varumärken tillhör respektive ägare