Sök restauranger
Hem / Kungsbacka / Vallda / Alanya Pizzeria

Alanya Pizzeria

Pizza

Njut av god mat och dryck på Alanya Pizzeria. Adressen är Råhagsvägen 4A, 434 94 Vallda.

Alanya Pizzeria

Råhagsvägen 4A, 434 94 Vallda

Uteservering
Dagens lunch
Ingen meny inlagd

Recensioner är tillfälligt avstängt.

Annons ▼

Alanya Pizzeria

Alanya Pizzeria är känd för sina goda pizzor, vars smaker är noggrant komponerade och lagade med kärlek och passion. Du kan välja mellan ett brett utbud av klassiska och innovativa pizzavarianter som tillfredsställer alla smaker, oavsett om du är en älskare av traditionell Margherita eller föredrar något mer vågat som en BBQ Chicken-pizza. Kebaber är också en stor favorit här och tillagas med färska ingredienser för att ge dig den perfekta balansen av smak och konsistens.

Det som verkligen utmärker Alanya Pizzeria är flexibiliteten i ditt val av måltidsupplevelse. Om du är ute efter en trevlig kväll ute kan du välja att äta på plats i den bekväma restaurangen. Atmosfären är avslappnad och inbjudande, vilket gör det till en perfekt plats för en middag med familj eller vänner. Dessutom kan du njuta av en öl eller ett glas vin från deras noggrant utvalda dryckeslista för att komplettera din måltid på bästa sätt.

För de dagar när du hellre vill ha din mat hemma finns möjligheten att beställa för avhämtning. Alanya Pizzeria är snabbt och effektivt när det gäller att förbereda din beställning så att du kan ta med dig den och njuta av den i bekvämligheten av ditt eget hem.

Oavsett om du är sugen på en smakrik pizza, en saftig kebab eller någon annan utsökt rätt, kommer Alanya Pizzeria att kunna tillfredsställa dina smaklökar och göra din matupplevelse minnesvärd. Med deras varierade meny och möjligheten att äta på plats eller ta med dig maten, är det inte konstigt att Alanya Pizzeria är en favorit bland alla pizzaälskare i området.

Dagens lunch Alanya Pizzeria
Alanya Pizzeria serverar dagens lunch – välj bland många goda lunchrätter.
Uteservering
Sköna och varma sommardagar kan du njuta av mat och dryck på uteserveringen.

Annons ▼