Sök restauranger
Hem / Göteborg / Göteborg Centrum / The Bishops Arms Göteborg Plaza

Bishops Arms Plaza

Pub

The Bishops Arms Göteborg Plaza är beläget på Västra Hamngatan i Göteborg och utgör en plats för personer som uppskattar god mat och dryck i en genuin och avslappnad brittiskt inspirerad pubmiljö.

Bishops Arms Plaza

Västra Hamngatan 3, Göteborg

Tel: 031-720 40 45

QuizUteservering

Recensioner är tillfälligt avstängt.

Annons ▼

Bishops Arms Plaza

Bishops Arms Göteborg Plaza är beläget på Västra Hamngatan i Göteborg och erbjuder en avslappnad brittiskinspirerad pubmiljö för mat- och dryckesentusiaster. Det var den första gastropuben i Göteborg, öppnade 2000 i samarbete med Elite Plaza Hotel.

Platsen stoltserar med Sveriges bredaste urval av öl och Single Malt Whisky. Maten tillagas alltid från grunden med lokala råvaror. Menyn spänner över klassiska pubrätter som högrevsburgare och Fish´n Chips till mindre smårätter och välsmakande desserter. Självklart inkluderar den också vegetariska och veganska alternativ för mat och dryck.

Restaurangen erbjuder flera mysiga hörn där du kan njuta av en utsökt middag med en noggrant vald dryck, träffa vänner för after work eller helt enkelt koppla av med ett spel.

Puben regelbundet arrangerar olika dryckesprovningar och evenemang, inklusive öl-, vin- och whiskyprovningar, tap-takeovers, temaveckor och quiz. Möjligheten att boka privata provningar finns också för grupper som önskar en egen upplevelse.

Uteservering
Sköna och varma sommardagar kan du njuta av mat och dryck på uteserveringen.

Annons ▼