Sök restauranger
Hem / Halmstad / Restaurang Yoss

Restaurang Yoss

Restaurang

Välkommen till Yoss Halmstad – en kulinarisk destination där smaker från hela världen möts i en familjeägd restaurang sedan 1995. Beläget på centrala Storgatan i Halmstad, erbjuder Yoss en spännande gastronomisk upplevelse med sitt ”cross cooking” koncept.

Restaurang Yoss

Storgatan 35, Halmstad

Uteservering
Dagens lunch
0.0/5
Ingen meny inlagd

Recensioner är tillfälligt avstängt.

Restaurang Yoss

Välkommen till Restaurang Yoss, ett familjeföretag med en gedigen historia sedan 1995. Beläget på Storgatan i centrala Halmstad, är restaurangen den perfekta platsen att uppleva en restaurang med ett ”cross cooking” kök. Här erbjuds en mångfald av rätter inspirerade från olika delar av världen. Menyn har något för alla, med både traditionella och internationella alternativ som inkluderar kött, fisk och skaldjur.

På Restaurang Yoss strävar man efter en spännande och smakfull upplevelse genom att kombinera olika matkulturer och smaker. Fokus ligger på att erbjuda hög kvalitet och en trivsam atmosfär för alla gäster. Det dedikerade teamet av erfarna kockar och vänlig personal arbetar tillsammans för att skapa en minnesvärd upplevelse för varje besökare.

Oavsett om du planerar en romantisk middag, en trevlig familjeutflykt eller en sammankomst med vänner, så är Restaurang Yoss platsen att besöka. Upptäck den mångsidiga och spännande menyn och ge dig i väg på en kulinarisk resa fylld med spännande smaker och trevligt sällskap.

Dagens lunch Restaurang Yoss
Restaurang Yoss serverar dagens lunch – välj bland många goda lunchrätter.
Uteservering
Sköna och varma sommardagar kan du njuta av mat och dryck på uteserveringen.

Annons ▼