Sök restauranger
Hem / Halmstad / Idas

Idas

Pizza, Restaurang

Välkommen till Idas Halmstad – en gastronomisk pärla mitt i centrala Halmstad. Här förenas en passion för smakfull mat med en avslappnad atmosfär, och det är en plats där du kan utforska en mångsidig meny som inkluderar allt från utsökta pizzor till andra läckra rätter.

Idas

Karl XI:s väg 47, Halmstad

SpelautomaterUteservering
Dagens lunch
0.0/5
Ingen meny inlagd

Recensioner är tillfälligt avstängt.

Idas

Idas Halmstad är en oas för alla matälskare som söker en smakfull och välsmakande upplevelse i centrala Halmstad. Denna restaurang och pizzeria har blivit en älskad plats för besökare från när och fjärran.

När du besöker Idas Halmstad kan du förvänta dig en varierad och lockande meny som erbjuder mycket mer än bara pizza. Förstås, de serverar utsökta pizzor som har blivit en lokal favorit, med generösa toppingar, krispiga skorpor och en härlig smak. Men det stannar inte där – Idas Halmstad erbjuder även andra delikata rätter som pasta, sallader, och kötträtter, som alla är tillagade med kärlek och omsorg för att tillfredsställa dina smaklökar.

Det är inte bara maten som gör Idas Halmstad till en speciell plats. Atmosfären är avslappnad och inbjudande, vilket gör det till ett perfekt ställe för en trevlig måltid med familj och vänner. Oavsett om du är ute efter en romantisk middag för två, en snabb lunch, eller en stor familjemiddag, kommer du att känna dig välkommen här.

Och självklart, om du är på jakt efter Halmstads bästa pizza, så kan du lita på att Idas Pizzeria levererar. De använder färska ingredienser av högsta kvalitet och deras pizzabagare är mästare på sitt hantverk. Oavsett vilken pizza du väljer kommer du att kunna njuta av en smakupplevelse utöver det vanliga.

Dagens lunch Idas
Idas serverar dagens lunch – välj bland många goda lunchrätter.
Uteservering
Sköna och varma sommardagar kan du njuta av mat och dryck på uteserveringen.
Spelautomater Idas
Varför inte pröva lyckan? På Idas kan du spela en stund på någon av spelmaskinerna.

Annons ▼