Sök restauranger
Hem / Borås / Pizza Hut Hulta, Borås

Pizza Hut

Pizza

Pizza Hut i Borås bjuder på en smakresa genom pizzans olika dimensioner. Från den traditionella Pan Pizzan med sin lite tjockare botten till den tunna surdegspizzan, här hittar du varianter för varje smak.

Pizza Hut

Hultasjögatan 7, Borås

Tel: 070 - 422 46 22

0.0/5

Dagens lunch
Stor buffé serveras varje vardag

Recensioner är tillfälligt avstängt.

Pizza Hut

Pizza Hut i Borås är en välrenommerad pizzeria som erbjuder en unik smakupplevelse. Specialiteten här är den traditionella Pan Pizzan med sin lite tjockare botten, men det finns också andra spännande alternativ. Upptäck den tunna surdegspizzan, som har blivit allt mer populär bland gästerna.

Pizzerian i Borås har ett strategiskt läge nära Hultamotet, vilket gör den till det perfekta stoppet för den som reser genom Borås och längtar efter en läcker pizza.

För de som önskar något annat än pizza finns gott om andra läckra alternativ på menyn. Oavsett vad man är sugen på, kan en smakfull och mättande måltid avnjutas på Pizza Hut i Borås.

Om Pizza Hut
Pizza Hut är en internationellt erkänd pizzakedja som har gjort sitt avtryck även i Sverige. Med en historia som sträcker sig över decennier, har Pizza Hut blivit synonymt med kvalitet och variation när det kommer till pizzor och andra smakrika rätter.

Pizza Hut i Sverige strävar efter att erbjuda högkvalitativa råvaror och unika smaker. Kedjan har etablerat sig i flera städer runtom i landet, vilket gör det enkelt för gäster att njuta av deras läckra rätter oavsett var de befinner sig.

Oavsett om du besöker Pizza Hut för en familjemiddag, en snabb lunch eller för att ta med dig maten hem, kan du förvänta dig en smakfull och varierad upplevelse.

Annons ▼

© 2012-2024 MARTIN IVARSON

Detta är en oberoende sajt.
Alla varumärken tillhör respektive ägare