Sök restauranger
Search
Close this search box.
Hem / Borås / Bistro Cyrano Borås

Cyrano

Franskt, Pizza

Cyrano i Borås, som ligger på Österlånggatan 11, är en restaurang som bjuder på en unik gastronomisk upplevelse. Restaurangen har en särskild atmosfär som tar dig med på en resa bortom det vanliga.

Cyrano

Österlånggatan 21, Borås

Tel: 033-104050

Franskt, Pizza

Uteservering
Dagens lunch
Meny Cyrano
Ingen meny inlagd

Recensioner är tillfälligt avstängt.

Öppetider har ej lagts in. Besök restaurangens hemsida för mer info!

Annons ▼

Cyrano

När du kliver in på Cyrano Borås möts du av en atmosfär som genomsyras av elegans och en känsla av att vara i hjärtat av Paris, fastän du är här hemma i Sverige. Den varma och inbjudande inredningen tillsammans med de vackra detaljerna skapar en omedelbar känsla av komfort och hemtrevnad. Det är som om varje detalj har noggrant utformats för att skapa den perfekta miljön för en minnesvärd måltid.

Men det är inte bara atmosfären som gör Cyrano till något alldeles speciellt. Menyn är fylld med enastående rätter som fångar smaklökarna och tar dig med på en kulinarisk resa. Här finner du ett brett utbud av rätter, från klassiska franska rätter till moderna tolkningar med en touch av svenska influenser. Varje rätt är skapad med omsorg och tillagas med noggrant utvalda råvaror för att säkerställa en hög kvalitet och smak.

Cyrano är inte bara en plats för romantiska middagar, utan även för att njuta av god mat i trevligt sällskap. Här kan du koppla av och ta del av den vackra utsikten från planvåningen medan du njuter av din måltid. Det är den perfekta platsen att fira speciella tillfällen eller bara unna sig själv en smakupplevelse utöver det vanliga.

Oavsett om du är en foodie som älskar att utforska nya smaker eller bara vill njuta av en härlig måltid i en underbar atmosfär, så är Cyrano i Borås platsen för dig. Kom och upplev en bit av Paris i Sverige och låt dig förföras av den fantastiska maten och atmosfären på Cyrano.

Dagens lunch Bistro Cyrano Borås
Bistro Cyrano Borås serverar dagens lunch – välj bland många goda lunchrätter.
Uteservering
Sköna och varma sommardagar kan du njuta av mat och dryck på uteserveringen.
Hemleverans från Cyrano
På Bistro Cyrano Borås finns det möjlighet att få hemleverans av maten – smidigt och bekvämt.

Annons ▼