Sök restauranger
Hem / Strömstad / Orient

Orient

Turkiskt

Restaurang Orient i Strömstad erbjuder en smakrik fusion av autentisk österländsk gastronomi och traditionella svenska favoriter, alla influerade av exotiska smaker. Maten lagas med omsorg och hängivenhet i en oöverträffad atmosfär.

Orient

Ångbåtskajen 1, Strömstad

Tel: 0526-610 10

Uteservering
0.0/5

Recensioner är tillfälligt avstängt.

Orient

Orient Restaurang i Strömstad, en plats där gastronomi blir till konst och smaker från öst och väst förenas i harmoni. Här kan du uppleva en kulinarisk resa som tar dig med på en smakrik expedition, där Orientens exotiska rätter smälter samman med den klassiska svenska gemytligheten.

Deras meny är skapad med noggrannhet och passion för att erbjuda dig en autentisk smakupplevelse. Här finner du allt från kryddstarka orientaliska rätter till välkända svenska favoriter, alla tillagade med en inspirerande twist. Restaurangens kockar är dedikerade till att leverera mat av högsta kvalitet, där varje rätt är en konstnärlig skapelse.

När du besöker Orient Restaurang kommer du att imponeras av den unika atmosfären. Den rymliga matsalen erbjuder gott om plats för dina sällskap, och den mysiga utomhusserveringen är perfekt för de soliga dagarna. Sammantaget kan man bekvämt ta emot över 100 gäster samtidigt och skapa minnesvärda stunder för dig och dina nära och kära.

Denna restaurang strävar efter att skapa en upplevelse som går bortom en vanlig måltid. Det handlar om att förena smaker, skapa en atmosfär av avkoppling och gemenskap, samt ge dig en känsla av att vara borta på en exotisk resa, fast på den svenska västkusten.

Orient Restaurang i Strömstad är den perfekta platsen för alla tillfällen, oavsett om det är en romantisk middag för två, en familjemåltid eller en festlig sammankomst. Vårt mål är att göra varje besök till en minnesvärd och smakfull upplevelse.

Uteservering
Sköna och varma sommardagar kan du njuta av mat och dryck på uteserveringen.

Annons ▼