Sök restauranger
Hem / Göteborg / Göteborg Centrum / Stampen / Ölstugan Tullen Lejonet

Ölstugan Tullen Lejonet

Pub

Ölstugan Tullen Lejonet är en pub som ligger vid Svingeln och erbjuder ett omfattande utbud av olika ölsorter. De strävar också efter att ha ett brett urval från lokala mikrobryggerier. På matfronten serverar de läcker svensk husmanskost i generösa portioner till mycket rimliga priser.

Ölstugan Tullen Lejonet

Friggagatan 27, 416 64 Göteborg

Tel: 031-16 56 16

Uteservering
0.0/5
Ingen meny inlagd

För aktuell meny och andra erbjudanden klicka här >

Recensioner är tillfälligt avstängt.

Ölstugan Tullen Lejonet

Ölstugan Tullen Lejonet är en modern svensk pub som är strategiskt belägen vid Svingeln och erbjuder en imponerande mångfald av olika ölsorter. De strävar alltid efter att hålla sitt ölutbud aktuellt och lockande, och det inkluderar också en omfattande samling från lokala mikrobryggerier. Oavsett om du är en ölentusiast som längtar efter att utforska nya smaker eller bara vill koppla av med en klassisk favorit, kommer du att hitta något som passar din smak på Ölstugan Tullen Lejonet.

Men Ölstugan Tullen Lejonet erbjuder inte bara enastående drycker, utan också en minnesvärd matupplevelse. De serverar god svensk husmanskost i generösa portioner till mycket rimliga priser. Varje tugga är en smakresa genom svensk kulinarik, och du kan vara säker på att du får valuta för pengarna när du äter här. Oavsett om du är sugen på klassisk husmanskost, en krämig fiskrätt eller något annat från den breda menyn, kommer din aptit definitivt att bli tillfredsställd på Ölstugan Tullen Stampen.

Förutom det fantastiska utbudet av öl och mat är atmosfären på Ölstugan Tullen Lejonet trevlig och inbjudande. Det är det perfekta stället att träffa vänner efter jobbet, umgås med kollegor eller njuta av en avslappnad kväll med din familj. Personalen är vänlig och kunnig och hjälper gärna till att guida dig genom ölutbudet eller rekommendera en rätt som passar din smak.

Värt att nämna är att Ölstugan Tullen Svingeln är en del av en restaurangkedja med flera pubar runt om i Göteborg. Så oavsett var du befinner dig i staden, har du möjlighet att uppleva den fantastiska atmosfären och de smakrika erbjudandena som Ölstugan Tullen har att erbjuda på till exempel Ölstugan Tullen Kålltorp eller Ölstugan Tullen Kville.

Recension Ölstugan Tullen

Uteservering
Sköna och varma sommardagar kan du njuta av mat och dryck på uteserveringen.

Annons ▼

© 2012-2024 MARTIN IVARSON

Detta är en oberoende sajt.
Alla varumärken tillhör respektive ägare