Sök restauranger
Search
Close this search box.
Hem / Göteborg / Ölstugan Tullen Kville

Ölstugan Tullen Kville

Husmanskost, Öl, Uteservering

Njut av god mat och dryck på Ölstugan Tullen Kville. Adressen är Herkulesgatan 3A 417 01 Göteborg.
Ölstugan Tullen Kville har en meny med vällagad och prisvärd mat inspirerad av svensk husmanskost och det finns alltid något för alla; kött, fisk, vegetariskt och veganskt.

Ölstugan Tullen Kville

Herkulesgatan 3A 417 01 Göteborg

Husmanskost, Öl, Uteservering

Uteservering
Meny Ölstugan Tullen Kville
Ingen meny inlagd

Recensioner är tillfälligt avstängt.

Öppetider har ej lagts in. Besök restaurangens hemsida för mer info!

Annons ▼

Ölstugan Tullen Kville

På Ölstugan Tullen Kville kan du njuta av ett omfattande urval öl från svenska bryggerier. Här erbjuds en bred variation av hantverksöl från mindre bryggerier på gästkranar, samt ett stadigt utbud av olika typer av öl från stora svenska bryggerier, tillgängliga både på kranar och flaskor.

Utöver det fantastiska ölutbudet kan du även avnjuta läcker och prisvärd svensk husmanskost. På Ölstugan Tullen Kville serveras genuina rätter från det svenska köket som tilltalar både smaklökar och plånbok.

Oavsett om du är en ölentusiast som vill utforska olika smaker och varianter, eller om du helt enkelt är ute efter en välsmakande måltid i en avslappnad atmosfär, så är Ölstugan Tullen Kville platsen för dig. Personalen är kunnig och hjälpsam, och de finns alltid där för att ge rekommendationer och vägledning i ditt val av öl och mat.

Uteservering
Sköna och varma sommardagar kan du njuta av mat och dryck på uteserveringen.

Annons ▼