Sök restauranger
Hem / Göteborg / Gamlestan / Ölstugan Tullen Gamlestan

Ölstugan Tullen Gamlestan

Pub

Ölstugan Tullen Gamlestan en plats där kvalitetsöl, smakfull mat och gemenskap förenas. Oavsett om du är en hängiven ölentusiast som söker nya smakupplevelser eller bara vill koppla av med vänner och njuta av en god öl, så är detta det perfekta stället att göra det på.

Ölstugan Tullen Gamlestan

Treriksgatan 1, Göteborg

Tel: +46763-087810

Uteservering
Dagens lunch
0.0/5

Recensioner är tillfälligt avstängt.

Ölstugan Tullen Gamlestan

Ölstugan Tullen Gamlestan är en genuin och populär ölstuga som har blivit en älskad del av Gamlestaden, Göteborg. Denna traditionella ölstuga erbjuder en klassisk och avslappnad atmosfär där ölentusiaster och matälskare samlas för att njuta av kvalitetsöl och smakfull mat.

Det som verkligen utmärker Ölstugan Tullen Gamlestan är dess imponerande utbud av ölsorter. Här hittar du ett brett spektrum av olika typer av öl från de bästa svenska bryggerierna. Från traditionella ale och lager till spännande hantverksöl och specialbrygder, finns här något för alla smaker. Personalen på Ölstugan Tullen Gamlestaden är kunnig och hjälpsam och kan hjälpa dig att hitta öl som passar din smakprofil.

När det kommer till maten, erbjuder Ölstugan Tullen Gamlestaden en gedigen pubmeny med smaker som kompletterar ölvalet. Du kan njuta av klassisk svensk husmanskost och aptitretande snacks. Menyn är utformad för att vara både vällagad och välsmakande, vilket gör den till en perfekt komplement till ölprovningen.

Atmosfären på Ölstugan Tullen Gamlestaden är avslappnad och inbjudande, vilket gör det till en perfekt plats för att träffa vänner, koppla av med kollegor eller bara njuta av en stunds avkoppling. Det är en ölstuga där gemenskap och social samvaro är i fokus, och det arrangeras ofta evenemang och aktiviteter som skapar en livlig atmosfär.

Ölstugan Tullen Gamlestan är också en utmärkt ölbar för ölälskare som vill utforska olika ölsorter och smaker. Det är en plats där du kan prova nya öl och utveckla din förståelse för ölkultur.

Dagens lunch Ölstugan Tullen Gamlestan
Ölstugan Tullen Gamlestan serverar dagens lunch – välj bland många goda lunchrätter.
Uteservering
Sköna och varma sommardagar kan du njuta av mat och dryck på uteserveringen.

Annons ▼

© 2012-2024 MARTIN IVARSON

Detta är en oberoende sajt.
Alla varumärken tillhör respektive ägare