Sök restauranger
Hem / Göteborg / Gamlestan / Old Corner Gamlestan

Old Corner

Pub

Njut av god mat och dryck på Old Corner. Adressen är Artillerigatan 14, Göteborg.

Old Corner

Artillerigatan 14, Göteborg

After WorkQuizUteservering
0.0/5

Recensioner är tillfälligt avstängt.

Old Corner

Puben är känd för sin autentiska och tidlösa atmosfär. Den rustika inredningen och de träbeklädda väggarna ger en känsla av värme och gemenskap. Här kan du känna dig som hemma och njuta av en stunds avkoppling eller social samvaro med vänner och bekanta.

En av de mest framträdande sakerna med Old Corner Gamlestan är dess breda urval av drycker. Baren erbjuder allt från lokala ölsorter till internationella favoriter och ett utbud av spritsorter och cocktails. Oavsett om du är ute efter ett kallt glas öl, en god whisky eller en uppfriskande cocktail, har Old Corner något för alla smaker.

Maten på Old Corner är också en höjdpunkt. Menyn är fylld med pubklassiker och smakfulla rätter som passar perfekt ihop med dryckerna. Här kan du njuta av allt från saftiga hamburgare och fisk- och chips till sallader och smårätter. Det är en plats där du kan stilla din aptit samtidigt som du njuter av en avslappnad atmosfär.

Förutom de traditionella pubklassikerna har Old Corner Gamlestan ett imponerande utbud av vegetariska och veganska rätter som speglar deras engagemang för att tillgodose olika kostpreferenser. Det är en pub som strävar efter att erbjuda något för alla, oavsett om du föredrar kött, är vegetarian eller vegan.

Old Corner är också en plats för gemenskap och sociala aktiviteter. Det arrangeras ofta evenemang som live musikkvällar, quiznätter och temafester som ger extra liv åt puben. Det är en plats där du kan förvänta dig underhållning och skratt under ditt besök.

Så om du letar efter en klassisk pubupplevelse med goda drycker, vänlig atmosfär och en känsla av gemenskap, är Old Corner i Gamlestaden definitivt värd ett besök. Det är en plats där du kan dra nytta av det bästa som pubkulturen har att erbjuda och skapa minnen som kommer att vara värda att minnas.

 

Uteservering
Sköna och varma sommardagar kan du njuta av mat och dryck på uteserveringen.

Annons ▼

© 2012-2024 MARTIN IVARSON

Detta är en oberoende sajt.
Alla varumärken tillhör respektive ägare