Sök restauranger
Hem / Borås / Ölstugan Tullen Borås

Ölstugan Tullen

Pub

Ölstugan Tullen Borås är en hemtrevlig restaurang som serverar svensk husmanskost till bra pris samt erbjuder ett brett utbud av svensk hantverksöl och andra drycker.

Ölstugan Tullen

Allégatan 26, Borås

Uteservering
0.0/5

Recensioner är tillfälligt avstängt.

Ölstugan Tullen

På Ölstugan Tullen finns ett imponerande och varierat utbud av ölsorter från svenska bryggerier. Här hittar du massor sorter – allt från de kända klassiska bryggerierna till de små, mer nischade bryggerierna.

Vår meny på Ölstugan Borås är inriktad på prisvärd svensk husmanskost, vilket innebär att det finns något för alla smaker. Oavsett om du är sugen på kött, fisk, vegetariska rätter eller veganska alternativ, kommer du att hitta något som passar dig hos Ölstugan. Här strävar man efter att erbjuda en kulinarisk upplevelse för alla våra gäster.

Ölstugan Tullen Borås är inte bara en plats för god mat och dryck, utan även en trivsam atmosfär där människor samlas för att njuta av gemenskap och nöjen. Denna pub är en populär träffpunkt särskilt under helgerna, där skratt och samtal fyller luften. Dessutom är den rymliga uteserveringen en favorit när vädret tillåter. Under sommarmånaderna kan du koppla av utomhus och njuta av både mat och dryck i solskenet.

Oavsett om du är en ölentusiast, en matälskare eller helt enkelt letar efter en trevlig plats att umgås med vänner och familj, så är Ölstugan Tullen den perfekta destinationen för dig. Gå hit och upptäck deras omfattande utbud av öl och smakrik mat, och personalen ser fram emot att få ge dig en minnesvärd upplevelse.

Uteservering
Sköna och varma sommardagar kan du njuta av mat och dryck på uteserveringen.

Annons ▼

© 2012-2024 MARTIN IVARSON

Detta är en oberoende sajt.
Alla varumärken tillhör respektive ägare