Sök restauranger
Hem / Borås / Brasseriet Borås

Brasseriet

Internationellt, Pub

Brasseriet i Borås erbjuder god mat och dryck.  Njut av atmosfären, ta en bit mat i restaurang Brasseriet eller bara häng i baren. Öppet till sent varje dag och nattklubb varje lördag.

Brasseriet

Allégatan 21, Borås

After WorkKaraokeNattklubbUnderhållningUteservering
0.0/5

AFTERWORK
MÅN-TORS 16:00-19:00
FRE-LÖR 14:00-19:00

Recensioner är tillfälligt avstängt.

Brasseriet

Brasseriet på Comfort Hotel Jazz är inte bara en restaurang och bar, utan även en nöjesoas mitt i centrala Borås. Under helgerna samlas folk gärna på puben, som är en välbesökt mötesplats. Dessutom är den generösa uteserveringen en riktig sommarfavorit, där du kan njuta av härliga stunder utomhus.

Mat och dryck
På Brasseriets restaurang kan du ta del av en mångfald av smakrika rätter. Du har möjlighet att välja mellan en välsmakande högrevshamburgare, en mustig kötträtt eller något av havets läckerheter. För de som föredrar vegetariska alternativ finns det naturligtvis också en variation att välja från. Menyn sträcker sig från aptitretare till huvudrätter och avslutas med läckra desserter.

Baren är fulladdad med ett brett utbud av olika ölsorter av alla slag. Vita, rosa och röda viner eller varför inte be en av deras skickliga bartenders blanda ihop en god drink.

 

Nattklubb
Nattklubben är en perfekt plats för att avsluta kvällen på! På helgerna har finn alltid en DJ på plats som framför en bred repertoar av musik. En mycket fartfylld kväll med dans, musik och hålligång kan utlovas!

Uteservering
Sköna och varma sommardagar kan du njuta av mat och dryck på uteserveringen.

Annons ▼