Sök restauranger
Search
Close this search box.
Hem / Göteborg / Östra Göteborg / Olskroken Göteborg / Lilla Restaurangen

Lilla Restaurangen

Pub

Lilla Restaurangen är kvarterskrogen i Olskroken. Njut av god mat och dryck i en trevlig miljö. Sport på storbild och trubadurunderhållning under helger.

Lilla Restaurangen

Redbergsvägen 8, 416 65 Göteborg

Tel: 031–21 14 04

Pub

QuizUteservering
Dagens lunch
Meny Lilla Restaurangen
Ingen meny inlagd

Dagens lunch
Serveras mellan 11:00 – 14:30

Recensioner är tillfälligt avstängt.

Öppetider har ej lagts in. Besök restaurangens hemsida för mer info!

Annons ▼

Lilla Restaurangen

Lilla Restaurangen, belägen i charmiga Olskroken, är en pärla för den som söker vällagad mat till överkomliga priser i en avslappnad och trevlig atmosfär. Med en internationell meny som rymmer en mångfald av kött- och fiskrätter, har denna kvarterskrog blivit en uppskattad destination för både lokalbor och besökare.

Om du är i behov av något snabbt och lätt kan du alltid lita på Lilla Restaurangen. Här kan du beställa en smakrik pizza eller en läcker pasta, antingen för att avnjutas på plats i den avslappnade restaurangen eller för avhämtning om du vill njuta av god mat i ditt eget hem.

Med 54 sittplatser i den mysiga restaurangdelen och ytterligare 32 sittplatser vid baren, finns det gott om plats för både intima middagar och sociala sammankomster. För de som älskar att njuta av utomhusvädret erbjuder Lilla Restaurangen även en uteservering där du under våren och sommaren kan sitta ner och koppla av med en kall öl eller din favoritdryck. Uteserveringen har imponerande 70 sittplatser, vilket gör den till en idealisk plats att umgås med vänner och familj när vädret är på din sida.

Sammanfattningsvis är Lilla Restaurangen i Olskroken en plats som erbjuder något för alla. Med sitt breda utbud av rätter och avslappnade atmosfär är detta en perfekt destination för att njuta av god mat och trevligt sällskap, oavsett om det är en vardagsmiddag eller en speciell tillställning.

Dagens lunch Lilla Restaurangen
Lilla Restaurangen serverar dagens lunch – välj bland många goda lunchrätter.
Uteservering
Sköna och varma sommardagar kan du njuta av mat och dryck på uteserveringen.
Hemleverans från Lilla Restaurangen
På Lilla Restaurangen finns det möjlighet att få hemleverans av maten – smidigt och bekvämt.

Annons ▼