Sök restauranger
Hem / Göteborg / Göteborg Centrum / Avenyn / Juan Font Göteborg

Juan Font

vinbar

Juan Font är mycket mer än bara en vinbar. Det är en plats som strävar efter att skapa en autentisk spansk mat- och vinupplevelse där gäster kan koppla av och utforska spännande smaker från Spanien.

Juan Font

Teatergatan 36, Göteborg

Tel: 031 - 20 00 66

Uteservering
0.0/5

Recensioner är tillfälligt avstängt.

Juan Font

Juan Font är en välkomnande spansk vinbar där du alltid kan stiga in och uppleva en stund av avkoppling med ett gott glas vin och en fantastisk matupplevelse. Oavsett om du är en lokal invånare eller en besökare i Göteborg, så älskar Juan Font att välkomna gäster från alla hörn av världen. Här, i denna lilla oas av spanska smaker, erbjuds du ett levande urval av spanska viner som kommer att föra dig på en kulinarisk resa genom det spanska landskapet.

Juan Font har särskilt fokuserat på att skapa en vinlista som speglar det bästa av spanska vinproduktionen. Du kommer att hitta kraftfulla röda viner från Rioja, vars djupa smaker och komplexitet är en glädje för dina smaklökar. För de som föredrar vita viner, erbjuder Juan Font Albarinos från Galiciens granitklippor. Dessa vita viner är kända för sin fräschhet och sin unika förmåga att uttrycka regionens terroir.

Men Juan Font handlar inte bara om vin. Det är också en plats där maten är lika viktig. Här kan du njuta av autentiska spanska rätter som kommer att komplettera din vinupplevelse perfekt. Oavsett om du är sugen på tapas, charkuterier, eller andra läckerheter, finns det alltid något som passar din aptit.

Det som verkligen utmärker Juan Font är dess vänliga och avslappnade atmosfär. Det är en plats där du kan ta dig tid att njuta av smaker, umgås med vänner och skapa minnesvärda stunder. Oavsett om du är en vinentusiast eller bara letar efter en trevlig kväll med god mat och dryck, är Juan Font den perfekta destinationen för att utforska spansk kultur och njuta av de bästa smakerna från Spanien.

Uteservering
Sköna och varma sommardagar kan du njuta av mat och dryck på uteserveringen.

Annons ▼