Sök restauranger
Search
Close this search box.
Hem / Varberg / Harrys Varberg

Harrys Varberg

Restaurang

Harrys i Varberg är perfekt oavsett om du vill njuta av en god middag, ta en drink i baren eller delta i spännande evenemang, så finns det något att erbjuda för alla smaker och tillfällen. Det är den perfekta platsen att utforska Varbergs kulinariska scen och skapa minnen med vänner och familj.

Harrys Varberg

Kungsgatan 18, 432 41 Varberg

Tel: 0340-872 85

Restaurang

NattklubbQuizUnderhållningUteservering
Meny Harrys Varberg
Ingen meny inlagd

Recensioner är tillfälligt avstängt.

Öppetider har ej lagts in. Besök restaurangens hemsida för mer info!

Annons ▼

Harrys Varberg

Harrys i Varberg är en väletablerad restaurang som har blivit en älskad del av staden i många år. Med sin charmiga atmosfär och breda meny har Harrys blivit en favoritdestination för både lokalbefolkningen och besökare som söker en smakfull och avslappnad matupplevelse.

Restaurangen är centralt belägen och har en inbjudande och välkomnande interiör. Här råder en avslappnad atmosfär som gör det till en perfekt plats för allt från avslappnade luncher med vänner till romantiska middagar. Den vänliga personalen står redo att ge dig en minnesvärd upplevelse.

Harrys meny är omfattande och mångsidig. De erbjuder en mängd olika rätter som tillgodoser olika smaker och preferenser. Från välgrillade biffar och saftiga hamburgare till fräscha sallader och läckra vegetariska alternativ, finns det något för alla på Harrys. De är också kända för sina utsökta grillrätter och smakfulla såser som sätter pricken över i:et på måltiden.

När det kommer till drycker har Harrys ett imponerande urval av öl, vin och cocktails. Du kan njuta av en god drink i baren innan din måltid eller låta deras kunniga personal rekommendera en passande dryck till din mat.

Harrys i Varberg är inte bara en plats för god mat och dryck, det är också en social knutpunkt. De anordnar regelbundet evenemang och temakvällar som gör ditt besök ännu mer minnesvärt. Oavsett om du är ute efter en avslappnad lunch, en romantisk middag eller en trevlig kväll med vänner, har Harrys något att erbjuda för alla smaker och tillfällen.

Uteservering
Sköna och varma sommardagar kan du njuta av mat och dryck på uteserveringen.

Annons ▼