Sök restauranger
Hem / Varberg / Gästis Kafé & Matsalar

Gästis Kafé & Matsalar

Restaurang

Gästis Kafé & Matsalar ligger i Ehrenpohlska huset, med en charmig utsikt över Brunnsparken. Där finns Gästis Kafé & Matsalar en unik och inbjudande restaurang. Här kan du avnjuta en god fika, njuta av en välsmakande lunch eller middag, koppla av på after work eller helt enkelt sätta dig ner med ett glas vin och bara ta det lugn

Gästis Kafé & Matsalar

Borgmästaregatan 1, Varberg

Tel: 0340-180 50

Dagens lunch
0.0/5

Dagens lunch
Mån-Fre kl 11.30-14.00

Recensioner är tillfälligt avstängt.

Gästis Kafé & Matsalar

Gästis Kafé & Matsalar i Varberg är en älskad och mångsidig restaurang som har blivit ett favoritställe för både lokalbefolkning och tillresta gäster på Hotell Gästis. Beläget i det historiska Ehrenpohlska huset med en förtrollande utsikt över Brunnsparken, erbjuder Gästis en unik och atmosfärisk upplevelse.

För de som älskar god mat och dryck erbjuder restaurangen en omfattande meny som passar alla smaker och tillfällen. Börja dagen med en härlig fika och njut av deras noga utvalda kaffe och läckra bakverk. För lunch och middag presenteras en meny med rätter som tillfredsställer alla typer av smaklökar. Här kan du smaka på lokala råvaror och kulinariska innovationer som skapar en smakupplevelse utöver det vanliga.

Gästis är inte bara en plats för god mat, utan även ett perfekt ställe att umgås med vänner och kollegor. Efter arbetsdagens slut kan du koppla av under en after work med ett glas vin eller annan favoritdryck. Den avslappnade atmosfären och den vänliga personalen gör detta till en idealisk plats att njuta av trevliga stunder.

Hotell Gästis i Varberg
När du kliver in på Hotell Gästis möts du av en varm och välkomnande atmosfär. Den vackra arkitekturen och de elegant inredda rummen skapar en känsla av klassisk elegans. Oavsett om du är här för en romantisk weekend, en affärsresa eller en familjesemester, finns det en rumskategori som passar dina behov. Många av rummen har fantastisk utsikt över havet och Varbergs fästning, vilket ger en extra dimension till din vistelse.

Dagens lunch Gästis Kafé & Matsalar
Gästis Kafé & Matsalar serverar dagens lunch – välj bland många goda lunchrätter.

Annons ▼