Sök restauranger
Hem / Stenungsund / Harrys Stenungsund

Harrys Stenungsund

Restaurang

Harrys i Stenungsund är en populär restaurang och nattklubb som lockar massor av folk. Beläget i den vackra staden Stenungsund vid den svenska västkusten, har Harrys blivit en omtyckt mötesplats för dem som söker en trevlig atmosfär, god mat och underhållning.

Harrys Stenungsund

Västra Köpmansgatan 22, Stenungsund

Tel: 0303-810 50

After WorkNattklubbQuizshuffleboardUnderhållningUteservering
Dagens lunch
0.0/5

Quiz på torsdagar 20.00 till 22.00
Samla kollegor, vänner och familj och delta i vår Quiz! Med frågor om allt mellan himmel och jord så tävlar ni mot andra lag och den som kammar hem förstaplatsen får inte bara ett pris utan går också vidare till vår final-quiz den 30 maj.

Familjesöndag
Familjesöndagar på Harrys! Barn äter gratis. (Gäller ett barn upp till 12 år per vuxen som äter varmrätt). Spela shuffleboard, 100 kr/h

Recensioner är tillfälligt avstängt.

Harrys Stenungsund

Harrys Stenungsund serverar god mat och dryck. Restaurangen ligger centralt i Stenungsund så det är lätt att ta sig dit både med bil och allmänna kommunikationer.

Menyutbudet är väl genomtänkt och inkluderar svenska klassiker som tillagas med omsorg och kärlek. Från saftiga hamburgare och grillade kötträtter till smakrika fisk- och skaldjursrätter – här finns något för alla smaklökar! Man strävar alltid efter att använda högkvalitativa råvaror för att leverera en matupplevelse som överträffar förväntningarna.

Nattklubb på lördagar
På lördagar erbjuder nattklubben på Harrys Stenungsund en festlig och energifylld atmosfär som varar in på småtimmarna. Vi håller öppet sent för att du och dina vänner ska kunna dansa, skapa minnen och ha en fantastisk kväll tillsammans.

När du besöker nattklubben på Harrys Stenungsund kan du förvänta dig ett pulserande dansgolv, en levande musikmix och en härlig stämning. DJ´n spelar de bästa låtarna från olika genrer och får dig att röra på dig till takten av musiken.

Trubadur på fredagar
Varje fredag på Harrys bjuder man in till en underhållande musikalisk upplevelse i form av en trubadur. Det är en kväll fylld med skön musik och härlig stämning. Så ta med dina vänner eller familj och njut av en trevlig kväll.

Under kvällen serveras det självklart god mat och dryck för att komplettera din musikupplevelse. Menyn erbjuder ett brett utbud av välsmakande rätter och läckra drycker som passar alla smakpreferenser. Oavsett om du är sugen på en saftig biff, en fräsch sallad eller kanske något läckert från grillen, finns det något för alla på menyn.

Om HarrysHarrys är en äkta svensk krogkedja som har gjort sig känt för sin genuina atmosfär och vänliga service. Sedan starten i Falkenberg år 1993 har Harrys vuxit och finns nu på närmare 20 olika platser runt om i Sverige.

När du besöker Harrys kan du förvänta dig en varm och välkomnande miljö. Här får du inte bara avnjuta god och vällagad mat, utan också ta del av underhållning och trivas i trevligt sällskap. Fokus ligger på att erbjuda en avslappnad och hemtrevlig atmosfär där du kan koppla av och njuta av stunden.

 

Länktips: Harrys i Varberg

Dagens lunch Harrys Stenungsund
Harrys Stenungsund serverar dagens lunch – välj bland många goda lunchrätter.
Uteservering
Sköna och varma sommardagar kan du njuta av mat och dryck på uteserveringen.

Annons ▼

© 2012-2024 MARTIN IVARSON

Detta är en oberoende sajt.
Alla varumärken tillhör respektive ägare