Sök restauranger
Search
Close this search box.
Hem / Göteborg / Östra Göteborg / Olskroken Göteborg / Gubbero Pizza & Bar

Gubbero Pizza & Bar

Pizza

Gubbero Pizza & Bar är en populär restaurang som du hittar i Olskroken, Göteborg. Med sin charmiga atmosfär och läckra mat har den blivit ett populärt ställe för både de som bor i närheten och besökare från andra delar av staden.

Gubbero Pizza & Bar

Norra Gubberogatan 16, Göteborg

Tel: 031-19 73 37

Pizza

Uteservering
Meny Gubbero Pizza & Bar
Ingen meny inlagd

Recensioner är tillfälligt avstängt.

Öppetider har ej lagts in. Besök restaurangens hemsida för mer info!

Annons ▼

Gubbero Pizza & Bar

Menyn på Gubbero Pizza & Bar är något som verkligen imponerar. De erbjuder ett brett utbud av pizzaalternativ med färska och högkvalitativa ingredienser. Oavsett om du föredrar en klassisk Margherita, en kryddig Pepperoni eller en vegetarisk favorit, finns det något för alla smaker. Dessutom kan du även hitta andra läckra alternativ som pastarätter, sallader och aptitretare som kompletterar måltiden perfekt.

En av restaurangens höjdpunkter är deras välkomnande bar som erbjuder ett omfattande utbud av drycker, inklusive ett brett urval av vin, öl och cocktails. Det är en utmärkt plats att njuta av en fördrink eller två innan måltiden eller för att avsluta kvällen med en uppfriskande drink.

Så, om du befinner dig i Olskroken, Göteborg, och är sugen på en läcker pizza eller en trevlig måltid i trevlig atmosfär, se till att besöka Gubbero Pizza & Bar. Deras passion för mat och gästvänlighet kommer säkerligen att göra ditt besök minnesvärt.

Olskroken är en levande stadsdel i Göteborg, och Gubbero Pizza & Bar är en populär mötesplats för människor som bor och arbetar i området. Det är också en trevlig destination för besökare som vill utforska den lokala matkulturen och njuta av god mat och dryck i en avslappnad och gästvänlig miljö.

Uteservering
Sköna och varma sommardagar kan du njuta av mat och dryck på uteserveringen.
Hemleverans från Gubbero Pizza & Bar
På Gubbero Pizza & Bar finns det möjlighet att få hemleverans av maten – smidigt och bekvämt.

Annons ▼